Ölüm Meleği 50 hastayı öldürmüş

Güncelleme Tarihi:

Ölüm Meleği 50 hastayı öldürmüş
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 1998 00:00

Haberin Devamı

ABD'nin Los Angeles kentinde bir hastanede çalışan bir erkek hastabakıcı 1992 ile 1997 yılları arasında ölüm döşeğindeki 50 hastayı öldürdüğünü itiraf etti.

Yakınları, 48 saat gözaltında kalıp serbest bırakılan Efren Saldivar adlı hastabakıcının kendine ‘Ölüm Meleği’ adını verdiğini bildirdi. Polisin, yeterli kanıt olmadığı için tutuklayamadığı ‘Ölüm Meleği’nin çalışma izni polise verdiği ifadeden sonra iptal edildi.

450 yataklı Glendale Tıp Merkezi Hastanesi'nde ‘Ölüm Meleği’nin, doktorların umutsuz gözüyle baktıkları hastaları öldürdüğünden kuşkulanan bir hastane görevlisinin iihbarını dikkate alan hastane yetkilileri polise başvurdu. Bunun üzerine polise ifade vermek zorunda kalan ‘Ölüm Meleği’ Efren Saldivar beş yıl zarfında iğneyle ya da solunum cihazını kapatarak 40 ila 50 hastayı öldürdüğünü itiraf etti. Sadece yaşamlarından umut kesilen, şuurlarını yitirmiş ve yeniden yaşama döndürülmek istemediklerine ilişkin bir kağıt imzalayan hastaları öldüren Saldivar'ın özel dolabında büyük dozda bir morfin stoku yaptığı da ortaya çıktı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!