O hostes, beni tuzağa düşürüp hamile kaldı

Güncelleme Tarihi:

O hostes, beni tuzağa düşürüp hamile kaldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2005 01:40

Monaco Prensi Albert, Togolu eski hostes Nicole Coste tarafından tuzağa düşürülerek baba olduğunu iddia etti. Hostes Nicole Coste’nin Prens Albert’ten olan çocuğu Alexandre, babasının 1.8 milyar dolarlık servetinin önemli bir bölümünün várisi.

MONACO Prensi Albert, The New York Times’a yaptığı açıklamada, gayrimeşru çocuğu Alexandre’ın kendi bilgisi dışında, bir emrivaki sonucu dünyaya geldiğini söyledi. Albert, oğlu Alexandre ve annesi Nicole Coste’yi Fransız Rivierası’nda bir villaya yerleştirdi. Prens Rainier’ın ölümüyle Monaco Prensliği’nin başına geçen Albert’in gayrimeşru çocuğu Alexandre, babasının 1.8 milyar dolarlık servetinin önemli bir bölümünün de varisi olacak.

Prens Albert, New York Times’a yaptığı açıklamada bu olayı ‘çok zor bir dönem’ olarak yorumladı, ancak yine de 2 yaşındaki çocuğun babası olmayı kabul ettiğini belirtti. Olay basına yansıdıktan sonra Alexandre’ı sadece bir kez gördüğünü belirten Prens Albert, durum pek hoş olmasa da şu an sadece çocuğunun iyiliğini düşündüğünü söyledi.

Prens, evlenmesi ve meşru bir çocuğu olması için üzerinde hissettiği büyük baskıya rağmen ‘bir eş aramak için çok meşgul’ olduğunu söyledi. Albert sarayda yalnız yaşıyor, ancak zamanının büyük bir bölümünü babası tarafından yaptırılan Monaco tepelerindeki gözlerden uzak bir dağ evinde geçiriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!