"Noel günüm tamamlandı"

Güncelleme Tarihi:

Noel günüm tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2016 13:28

Yeni Zelanda'danın Auckland kentinde hafriyat ve nakliye şirketi sahibi Barry Hart, sahibinden ocak ayında yaptığı işin karşılığını alamadığını iddia ettiği kafeteryanın önüne ve giriş yoluna dört kamyon dolusu pislik boşalttı.

Haberin Devamı

Şirketine ait damperli kamyonlarla iş yerinin bulunduğu yere gelen ve yaptığı eylemi sosyal medya hesabından paylaşan Hart, "Noel günüm tamamlandı" ifadesini kullandı. Kafeteryanın sahibi Jaspal Singh'e ait bir binanın ocak ayında yıkılması ve atık su borularının değiştirilmesinden dolayı kendisine yaklaşık 88 bin Yeni Zelanda doları (yaklaşık 213 bin Türk lirası) borcu olduğunu iddia eden Hart, bulabildiği en kötü kokulu şeyleri döktüğünü söyledi.

Borcun ödenmemesi durumunda salı günü daha fazla pislik dökeceğini belirten Hart, Singh'e 6 hafta önce borcunu ödemesi için ikazda bulunduğunu, yine ödememesi durumunda döşedikleri boruları söküp götüreceklerini kaydetti. Kafeterya sahibi Jaspal Singh, açıklama yapmadı.Olay yerine gelen ve inceleme başlatan polis yetkilileri, dökülen pislikle ilgili kendilerine herhangi bir şikayet gelmediğini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!