Ne olduysa bu fotoğraftan sonra oldu!

Güncelleme Tarihi:

Ne olduysa bu fotoğraftan sonra oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2015 11:56

Afrika'da 'Cana geleceğine mala gelsin' dedirten bir olay yaşandı. Aslında bu olay ile trafik işaretlerinin ne kadar çok önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Her şey, Çek fotoğrafçı Jakub Kotas ailesi ile birlikte Afrika’da safariye çıkmasıyla başladı...

Haberin Devamı

Kostas ve ailesi Afrika’nın ıssız yollarında arabasıyla birlikte seyir halindeyken yol üzerindeki bir tabela dikkatlerini çekti. Hemen arabasını sağa çekti ve ailesini de yanına alıp üzerinde yola fil çıkabileceğini gösteren tabelanın yanına gitti.

HATIRA FOTOĞRAFI CANLARINA MÂL OLUYORDU

Ailesiyle birlikte bu tabelanın önünde hatıra fotoğrafı çekilmek isteyen fotoğrafçı tripodunu ve makinesini kurdu, objektifin karşısına geçti. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Yola çıkan bir fil Kotas’ın arabasını tabir-i caizse ezdi geçti.

TEK BİR ŞEKİLDE KAÇABİLDİLER

Kotas ve ailesi neye uğradıklarını şaşırdılar ve bu durumu sadece şaşkınlıkla seyretmek zorunda kaldılar. Aslında daha da fazla seyredemediler çünkü filin hedefinde bu kez Kotas ve ailesi vardı. Filin gazabından kaçmak ve kurtulmak için bir ağacın üzerine tırmanan aile üyeleri canlarını zor kurtardı.

Haberin Devamı

Ne olduysa bu fotoğraftan sonra oldu

Kotas ve ailesinin kullandığı otomobilin son hali:

Ne olduysa bu fotoğraftan sonra oldu

Arabanın tüm camları kırık ve bagajı da tamamen içeri göçmüş durumda.

Ne olduysa bu fotoğraftan sonra oldu

İlgili haberler:

FİL YOL KESİP MOTOSİKLETLİ GENÇLERİ KOVALADI

Hindistan'ın Batı Bengal bölgesinde bir doğal yaşam alanından motosikletle geçmeye çalışan iki genç, filin saldırısına uğradı. Motosikleti bırakıp yaya olarak kaçan gençler, canlarını zor kurtarırken, o anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

FİLLERİN KORKUTAN SEVGİSİ

Tayland'da fil kampıdaki filler avcıların elinden kurtarılarak kampa getirildi. Dünyanın dört bir tarafından tursitler bu kapma geliyor. Başta fillerin güçlü hortumları tursitleri korkutuyor sonra duruma alışan tursitler bu anı ölümsüzleştirme.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

FİL GENÇ KADINI ÖPE ÖPE MASAJ YAPTI

Taylandlı bir kadın gönüllü olarak tonlarca ağırlığa sahip olan file masaj yaptırdı. Kameralara yansıyan görüntülerdeki masajcı fil, kadına uyguladığı masaj seansı sırasında kadını öpücüğe boğarak şaşkınlık yarattı. Masajını başarıyla bitiren fil izleyenlerden alkış aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!