Monica Clinton'ı ağlatmış

Güncelleme Tarihi:

Monica Clintonı ağlatmış
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 1999 00:00

Haberin Devamı

ABD Başkanı Bill Clinton'ı azille karşı karşıya bırakan eski Beyaz Saray stajyeri Monice Lewinsky'nin çok özel itiraflarını içeren ‘Monica’nın Hikayesi' adlı kitap daha yazılırken olay oldu. Prenses Diana'nın yaşamını yazan İngiliz Andrew Morton tarafından kaleme alınan ve Bill Clinton'ın azil davası bitene kadar yayınlanması, alıntı yapılması ABD’de yasak olan kitapta, Lewinsky, Başkan'ı aralarındaki ilişkiyi eşi Hillary'ye anlatmakla tehdit ettiğini, telefonda korkuya kapılan Başkanın hüngür hüngür ağladığını öne sürüyor.

Kitapta, genç kadının Bill Clinton ile ilişkilerinin duygusal yönlerine ağırlık veriliyor. Mesela, Lewinsky, Clinton'u ilk gördüğünde ‘Tanrı’nın yarattığı en iyi erkek' diye düşünerek ona sırılsıklam aşık olmuş.

Clinton ile 18 ay boyunca oral seks ilişkisinde bulunan Monica zaman geçtikçe, Başkan'ın rüyalarındaki adam olmadığını anlamış ve kendisini sadece 'işlerinin arasına gizlice sıkıştırdığı, cinsel arzularını karşılayan bir kadın' olarak gördüğünü farketmiş.

Lewinsky, Clinton'un cinsel heyecanı çok sevdiğini anlatıyor ve kitabın bir yerinde 'İkimiz de her an kapıyı gözlerdik. Hillary'nin biz oral seks yaparken odaya girebileceği düşüncesi beni çok korkuturdu' diyor.

Clinton'un kendisinı bırakmak istemesini kabul edemediğini anlatan Lewinsky, ABD Başkanı'nı 'herşeyi Hillary'ye ya da kızın Chelsea'ye anlatırım' diyerek tehdit ettiğini, Clinton'ın hüngür hüngür ağlamaya başlamasıyla kendisinin de ağladığını anlatıyor.

Kitapta, Monica Hillary’yi ‘bir idol’ olarak gördüğünü belirterek, eşine destek vermesinden övgüyle söz ediyor ve ilişkilerinin sonunda Clinton'ın ‘bir pislik’ olduğu yargısına vardığını ve Hillary ile Chelsea için üzüntü duyduğunu anlatıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!