Merkel'in top şeklindeki çantası olay oldu

Güncelleme Tarihi:

Merkelin top şeklindeki çantası olay oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2014 11:28

Brezilya'daki Dünya Kupası finalinin ardından hakkında sosyal medyada en çok yorum yapılan isimlerden biri de karşılaşmaya futbol topu şeklindeki el çantasıyla gelen Almanya Başbakanı Angela Merkel oldu.

Haberin Devamı

Merkel'in Almanya bayrağı renklerindeki çantasının görüntüsünü paylaşan sosyal medya kullanıcıları, "#fashion" (moda) hashtag'iyle attıkları tweet'lerde deneyimli siyasetçinin bu tercihini yorumladılar.

Birçok kişi Merkel'in zevkine hayran kaldıklarını belirtirken; bir kullanıcı ise, "İşte Almanya'nın zaferinin ardındaki sır" yorumunda bulundu.

Merkelin top şeklindeki çantası olay oldu

Maçı üzerinde kırmızı ceketi, beyaz pantolonu ve çok özel günlerde boynuna taktığı, Alman bayrağının renklerini taşıyan kolyesiyle izleyen Başbakan Merkel, Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck'la birlikte karşılaşmanın ardından yapılan ödül törenine de katıldı.

Haberin Devamı

Merkelin top şeklindeki çantası olay oldu

Kupayı kaldırmak için tribünlere çıkan tüm milli takım oyuncularını sarılarak kutlayan Merkel, daha önceki galibiyetlerden sonra olduğu gibi bu maçın ardından da soyunma odasına inerek Alman futbolcuları tebrik edip fotoğraf çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!