Mektepli kız Carla

Güncelleme Tarihi:

Mektepli kız Carla
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2008 07:00

Sarkozy’nin İngiltere gezisinde yepyeni bir Carla Bruni imajı ortaya çıktı. Elysee’nin hanımefendisi Carla, mantosu, kepi ve babet ayakkabılarıyla, mektepli Fransız kızları gibiydi.

Haberin Devamı

FRANSA Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin dün başlayan İngiltere ziyaretine, first lady Carla’nın sürpriz imajı damgasını vurdu. Sarkozy ve eski süpermodel olan eşi Carla Bruni, havalimanında Veliaht Prens Charles ve eşi Cornwall Düşesi Camilla tarafından karşılandı. Fransa’ya ayak bastığı gün İngiliz basınında gelecek ay Christie’s Müzayede Salonu’nda açık artırmaya çıkacak olan çıplak fotoğrafı yayınlanan first lady, kemerli gri bir manto, kep ve babet ayakkabılarıyla Fransız kolejli kızları andırıyordu.

Havalimanı’ndan Londra’nın dışındaki Windsor Şatosu’na ulaşan Sarkozy çifti, burada Kraliçe 2’nci Elizabeth ve eşi Prens Philip tarafından resmi törenle karşılandı. Günlerdir bu an için hazırlanan Carla Bruni, Kraliçe’nin önünde diz

/images/100/0x0/55eab2d2f018fbb8f89108a8
kırarak reverans yaptı. Sarkozy ile Kraliçe atların çektiği bir arabaya, Carla ile Prens Philip başka bir arabaya binerek halkı selamladı.

SARKOZY’YE UYARILAR

Fransız Le Parisien gazetesi, ziyaret öncesinde Cumhurbaşkanı Sarkozy ve first lady’ye bazı önerilerde bulundu. Sarkozy’nin vücut diline önem verdiğini ve dünya liderleriyle konuşurken sık sık onlara dokunduğunu hatırlatan gazete, "Kraliçe’nin ne omzuna ne koluna ne eline dokunulur. George Pompidou ve Jacques Chirac bu hataya düştü İngiliz halkı şoke oldu" dedi. Gazetenin diğer tavsiyeleri şöyle; "Kraliçe’nin huzurunda sigara içmeyin", "Kraliçe konuşmadan söz almayın", "Kişisel konulara girmeyin", "Kraliçe ile konuşurken ona
/images/100/0x0/55eab2d2f018fbb8f89108aa
kesinlikle "Majesteleri" deyin", "Yemek masasından önce Kraliçe’nin kalkmasını bekleyin."

Topuklara dikkat

Sade ve şık görünen Carla, kendisinden kısa olan eşi Sarkozy ile uyumlu olmak için düz ayakkabı giymişti. Sarko’nun ayakkabıları ise yüksek topukluydu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!