Madonna kendini savundu

Güncelleme Tarihi:

Madonna kendini savundu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2006 11:55

Amerikalı pop yıldızı Madonna, evlat edindiği Malavili çocuğa yardım etmek istediğini, ancak babasının bu teklifini reddettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Madonna, BBC televizyonunda "Newsnight" programında yayınlanacak olan söyleşisinde, Malavili çocuğun yetimhanede kalırken aile üyeleri tarafından düzenli olarak ziyaret edildiği yönünde basında çıkan haberleri yalanlayarak, "Bir büyükanneyle tanışmadım ve bana yetimhaneye geldiği günden bu yana ailesinin herhangi bir üyesi tarafından ziyaret edilmediği söylendi. Asıl bu nedenle onunla ilgilendim" diye konuştu.

Madonna kendini savundu
Madonna kızı Lourdes, oğlu Rocco ve evlatlık aldığı David ile birlikte.

Ünlü pop yıldızı, çocuğun babasının hergün, büyükannesinin de düzenli olarak yetimhaneyi ziyaret ettiği ve çocuğa iyi bakıldığı söylenmiş olsaydı, durumun kendisi için farklı olacağını belirterek çocuğa yardım etme önerisinde de bulunduğunu, ancak bunun babası tarafından reddedildiğini kaydetti.

Haberin Devamı

Madonna'nın Malavili 1 yaşındaki David Banda'yı evlat edinerek, çocuğu İngiltere'ye getirmesi büyük tartışmalara yol açmıştı. Yönetmen eşi Guy Ritchie'den iki çocuğu olan ünlü pop yıldızı, David'in babası Yohane Banda'dan evlatlık izni aldığını ve kendisine David'in annesi ve üç kardeşinin AIDS'ten öldüğünün söylendiğini açıklamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!