Maç sırasında silahlı saldırı! Stadyumda dehşeti yaşadılar

Güncelleme Tarihi:

Maç sırasında silahlı saldırı Stadyumda dehşeti yaşadılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2021 11:19

ABD'de oynanan bir beyzbol maçı esnasında duyulan silah sesleri maçı izleyenlere adeta dehşeti yaşattı. Taraftarlar büyük bir korkuyla kaçışmaya başladı. Yürekleri ağza getiren anların her biri kameralara yansıdı, olay sosyal medyada da günün en çok konuşulan konusu haline geldi.

Haberin Devamı

Okul baskınları, alışveriş merkezlerine düzenlenen saldırılar, bir anda herkese ateş açmaya başlayan saldırganlar... ABD'den gelen bu şiddet dolu haberlerin ardı arkası bir türlü kesilmiyor.

Son dönemde giderek artan şiddet olaylarını bir türlü engelleyemeyen ABD'de dün şoke edici bir olay daha meydana geldi. Bir beyzbol maçı sırasında silah seslerinin patlamasının ardından ortalık bir anda savaş alanına döndü.

Washington Nationals takımının beyzbol maçındaki taraftarlar, cumartesi gecesi stadyumun üçüncü kale kapısının hemen dışında dört kişinin vurulmasının ardından panik içinde kaçışmaya başladı.

Nationals ile San Diego Padres arasında oynanan maçın altıncı devresinde bir anda peş peşe birkaç silah sesi duyulduğu sırada oyuncular olacaklardan habersiz sahayı terk etmeye başlamışlardı.

Maç sırasında silahlı saldırı Stadyumda dehşeti yaşadılar

Taraftarlar kendilerini koruyabilmek için panik halinde için sahaya döküldü ve arkasına saklanmak için masaları ters çevirdi,

Haberin Devamı

Aynı saniyelerde takım oyuncuları da seyircilerin arasında olan ailelerinin güvende olduğunu görebilmek için tribünlere bakıyordu.

Kurbanlardan ikisi, saat 22.00'den kısa bir süre önce üçüncü kale tarafında stadyumun dışında bulundu.

DC polisi, akşam 22:15 civarında, iki kurbanın daha vurulmayla bağlantılı kurşun yaralarının tedavisi için bölgedeki hastanelere taşındığını söyledi.

Polis şu anda soruşturmanın başında. DC polisi, güneybatıdaki South Capitol Caddesi'nde meydana gelen saldırıyla ilgili kurbanların durumları hakkında herhangi bir güncelleme olmadığını söyledi.

Maç sırasında silahlı saldırı Stadyumda dehşeti yaşadılar

Maçta meydana gelen korkunç olayı sahada ve tribünlerde bulunan binlerce kişi sosyal medya hesaplarında paylaşmaya başladılar ve olay bir ana dünya gündemine oturdu.

Silahlı saldırının ardından maç hemen tatil edildi ve yetkililer yarıda kalan maçın bugün tamamlanacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Cumartesi gecesi stadyumdaki silahlı saldırı, stadın 2 kilometre uzağında altı yaşındaki Nyiah Courtney'in öldürüldüğü ve beş yetişkinin yaralandığı silahlı saldırıdan 24 saat sonra gerçekleşti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!