Maaşına haciz geldi katliam yaptı

Güncelleme Tarihi:

Maaşına haciz geldi katliam yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

ABD´nin Massachusetts eyaleti Wakefield kentinde internet şirketinde çalışan bir kalite uzmanı, maaşına haciz gelince, muhasebe servisinde çalışan 4'ü kadın 7 mesai arkadaşını kurşun yağmuruna tutup katletti.

42 yaşındaki Michael McDermott, Edgewater Technology adlı İnternet danışmanlık şirketinde İnternet programları kalite kontrol uzmanı olarak çalışıyordu.

Dermott arkadaşları arasında iri yarı cüssesi ve uzun sakalları ile ilginç ve biraz da garip bir kişi olarak tanınıyordu.

Michael McDermott´un maaşına bir süre önce vergi borçlarından dolayı haciz geldi. McDermott, muhasebe servisi ile görüştü ve ilk kesintinin Noel tatilinden sonra yapılması konusunda anlaşmaya vardı.

TATİL ÖNCESİ MAAŞINI KESTİLER

Ancak muhabese servisi, Noel öncesinde maaşından kesinti yaptı. Kesinti sonrası muhasebe elemanları ile sözlü tartışan çılgın adam dün sakin bir şekilde işyerine geldi.

Daha sonra, bir çanta içinde getirdiği bir Kalaşnikof marka yarı otomatik tüfek ve iki tabancayı kuşanan McDermott, muhasebe servisine indi. McDermott muhasebe servisi girişinde resepsiyonda oturan iki kadını kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Muhasebe servisinde çalışan 5 kişinin akıbetleri de aynı oldu.

McDermott, cinayetleri tamamladıktan sonra bir cesedin başına oturarak polisin gelmesini bekledi. Polise direnmeden teslim olan McDermott hemen cezaevine kondu.

McDermott´un arkadaşları, `Bize para sıkıntısı olduğunu hiç söylemedi. Aslında çok konuşkan ve şakacı biriydi. Hatta para durumu nasıl diye sorduk ama hep iyi olduğu karşılığını verdi'' dedi.

McDermott hemen mahkemeye çıkartıldı. Avukatları, elini kana bulayan McDermott'un 7 cinayetten suçlanamayacağını savundu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!