Koronavirüse yakalanan Ukrayna lideri Zelenskiy'den görüntülü mesaj: "Beni de pas geçmedi ama..."

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2020 22:40

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, koronavirüs (Covid-19) tedavisi gördüğü hastaneden paylaştığı görüntüde sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıkan Ukrayna Devlet Başkanı Volodomir Zelenskiy’nin Devlet Başkanlığı Basın Servisinden Demirören Haber Ajansı'na (DHA) iletilen videoda, sağlık durumunun iyi olduğunu ve çalışmalarını çevirimiçi olarak sürdürdüğünü belirtti.

"Bildiğiniz gibi koronavirüs beni de pas geçmedi ama kendimi oldukça iyi hissediyorum" diyen Ukraynalı lider, "Teşekkürler. Bunun sizin desteğiniz, geçmiş olsun dilekleriniz ve sıcak sözleriniz sayesinde olduğunu düşünüyorum. Hepinize teker teker teşekkür ediyorum" dedi.

Üç gündür izolasyon halinde olduğunu belirten Zelenskiy, "Ancak çalışmalarımdan izole olmadım. Sorumluluklarımı yerine getiriyorum. Tüm devlet organları normal rejimde çalışmaya devam ediyor. Bu günler boyunca çevirimiçi konferanslarım, önemli müzakerelerim, telefon görüşmelerim ve çalışmalarım sürüyor. Şu an sizinle yaptığım sıcak görüşmeler de dahil" ifadelerini kullandı.

9 Kasımda koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastalığı hafif semptomlarla geçirdiği belirtilen Ukrayna Devlet Başkanı, 3 gündür önlem amacıyla hastanede tedavi görüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!