Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

TV milyoneri biseksüel çıktı

ABD'den sonra Hollanda'da da ‘Kim milyonerle evlenmek ister’ yarışması fiyaskoyla sonuçlanacağa benziyor. 33 yaşındaki Belçikalı milyoner Stefan Kerskhofs'un yarışmada gördüğü 29 yaşındaki Cosby Bos'u müstakbel eş olarak seçmesinin ardından hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. Belçika'nın ünlü travestisi Miss Bambi, milyonerin eşcinsellerle ilişkiye girdiğini öne sürdü.

Miss Bambi, Kerskhofs'un eşcinseller arasında tanınan bir kişi olduğunu, ancak kimsenin bunu söylemeye cesaret edemediğini iddia etti. Daha sonra Kerkshofs'un saldırısına uğradığını öne süren Bambi, milyoner aleyhinde suç duyurusunda bulundu. Milyoner ise daha önce yakınlaşma teklifini reddettiği Bambi'nin kendisinden intikam almaya çalıştığını söyledi. Coby ile Stefan, 23 Ekimde evlenecek.

Direksiyonda ceple konuşan bakan kendine ceza kestirtti

Avusturya Ulaştırma Bakanı Michael Schmid direksiyondayken cep telefonuyla konuştuğu için kendi hakkında şikayetçi oldu ve ceza kestirtti. Hem araba kullanıp hem cep telefonuyla konuşurken televizyon kameralarına yakalanan aşırı sağcı bakan ‘Genellikle arabayı şoför kullandığı için alışkanlıkla cep telefonuyla konuştum’ diyerek özür diledi ve kendisi hakkında suç duyurusu yaparak cezasını ödedi.

Otların arasında sevişen çifti traktör çiğnedi

Çek Cumhuriyeti'nde, romantik bir şekilde otların arasına uzanıp sevişmeye başlayan bir çift ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Doktorların yaralarından şüphelenmesi üzerine, haftalarca olayı gizlemeyi başaran çift, gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı. Yüksek otların arasında sevişen çifti, bir panayıra geç kalmamak için kestirmeden giden bir köylü traktörle çiğnemişti.

Budist başrahip karaoke barında kızlarla basıldı

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir Budist mabedinin en büyük rahibi, genç kızlarla karaoke barında alem yaparken yakalandı. İşin komik yanı ise, muhterem rahibin tanınmamak için güneş gözlükleri takmış, traşlı başını uzun sarı bir perukla örtmüş, Budist rahip cüppesini atıp kısa kollu gömlek ve pantalon giymiş olmasıydı. Polis baskınını televizyondan seyrederken meslektaşları tarafından tanınan rahipten istifası istendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!