Jackie kayınbiraderi ile aşk yaşamış

Güncelleme Tarihi:

Jackie kayınbiraderi ile aşk yaşamış
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 1997 00:00

Haberin Devamı

Özel yaşamlarındaki skandallarla dünya basını ve kamuoyunun daimi odak noktalarından olan Kennedy ailesiyle ilgili bir kitap daha gelecek yıl piyasaya çıkıyor. David Heyman adlı Amerikalı yazarın kaleme aldığı kitapta, 1963'te suikaste kurban giden ABD eski Başkanı John F. Kennedy'nin eşi Jackie'nin kayınbiraderi Robert F. Kennedy ile uzun süreli bir ilişkisi olduğu iddia ediliyor.

Kitapta, Robert Kennedy'nin, ağabeyi öldürüldükten sonra New York'a taşınan ‘yenge’sini sık sık ziyaret ettiği ve ikilinin büyük bir aşk yaşadığı anlatılıyor. Kitabı, ilişkiye tanık olduklarını söyleyen sekiz kişiyle konuşarak yazan Heyman, ABD eski adalet bakanlarından Robert Kennedy'nin karısı Ethel'in de kocasıyla eltisi arasındaki ilişkiyi bildiğini ifade ediyor.

Kitapta, ‘Jackie ile Robert Kennedy’yi, akşam yatak odasına girip sabah el ele çıkarken görenler var' ifadesi kullanılırken, ikilinin Jamaica'da tatil yaptıkları anlatılıyor. İlişkinin, 1968'de kardeşi gibi bir suikaste kurban giden Robert Kennedy ölünceye kadar devam ettiği belirtiliyor. Bilindiği gibi, 1994'te ölen Jackie Kennedy daha sonra ünlü Yunanlı armatör Aristotle Onassis ile evlenmişti.

Hastalık derecesinde kadın düşkünü olduğu söylenen John F. Kennedy'nin, öldüğünde frengili olduğu, mafya babası Sam Giancana ile ilişkisi olduğu, Robert Kennedy'nin bir oğlunun CBS televizyonunda ‘genetik olarak alkol bağımlısıyız’ açıklamasını yapması Kennedy'ler ile ilgili skandallardan yalnız birkaçı. ABD'deki en yaygın söylentilerden biri de, Kennedy'lerin alkolün yasak olduğu yıllarda içki kaçakçılığı yoluyla servet sahibi olduğu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!