İşte Cecilia’nın düğünü

Güncelleme Tarihi:

İşte Cecilia’nın düğünü
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2008 00:00

Carla ile Cecilia arasında ilan edilmemiş bir medya savaşı var sanki. Carla, Paris-Match’a kapak olurken, Cecilia’nın düğün resimleri VSD’de yayınlandı.

Fransa First Lady’si Carla Sarkozy, Kraliçe’ye resmi ziyarette İngilizleri büyülerken, şu anda balayında olan eski first lady Cecilia’nın düğün fotoğrafları, en çok okunan haftalık magazin dergisi VSD’de boy gösteriyor. Daha önce medyadan uzak evleneceğini açıklayan Cecilia sanki nispet yaparcasına reklamcı sevgilisi Richard Attias ile evlilik öncesi mücevherat alışverişinden düğün karelerine kadar her şeyi medyanın önünde yaptı. Carla ile Sarkozy’ye geniş yer ayıran dergiler Cecilia’yı görmezden geliyor. Cecilia’cı dergiler ise Sarkozy çiftine çok az yer veriyor ya da hiç vermiyor. VSD’deki boy boy Cecilia resimlerine karşın Paris-Match, New York’taki düğünü bir-iki fotoğrafla geçiştirdi. VSD, Cecilia ve üçüncü eşinin New York’ta yaşayacaklarını, ara sıra Cenevre’ye gideceklerini ve ortak bir şirket kuracaklarını yazdı.

Kırmızı ve siyah

New York Rockfeller Plaza’nın 65. katındaki düğünde Cecilia, siyah Versace tuvaleti içinde mutluluktan uçuyor. Damat Richard Attias da öyle. Cecilia’nın kızları Judit ve Jeanne-Marie ise kırmızılar giymiş.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!