İşgal sırasında mucize! Küçük Mia sığınakta dünyaya geldi...

Güncelleme Tarihi:

İşgal sırasında mucize Küçük Mia sığınakta dünyaya geldi...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2022 11:18

Ukrayna’nın başkenti Kiev, bombalar ve siren sesleri altındayken 23 yaşındaki genç kadın sığınakta sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Ülkenin en karanlık saatinde annesinin kucağına aldığı küçük bebek dünyayı bir umut ışığı olarak selamladı.

Haberin Devamı

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor. Ülkede gece gündüz patlama ve siren sesleri yükselirken dün gece Başkent Kiev'deki kaosun ortasında dünyaya küçücük bir mucize geldi.

SIĞINAKTA DOĞUM SANCILARI BAŞLADI

Kiev’de bombardımandan sığınağa kaçanlar arasında olan 23 yaşındaki hamile bir kadının doğum sancıları başladı. Dışarıdaki silah sesleri yükselirken, genç kadın bebeğini hiç beklemediği bir şekilde dünyaya getireceğini anladı.

İşgal sırasında mucize Küçük Mia sığınakta dünyaya geldi...


HERKES YARDIMA KOŞTU

Kadının yardım talepleri üzerine sığınaktaki herkes adeta seferber oldu ve bodrum katta gerekli koşullar oluşturuldu. Sığınakta doğum yapan anne sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Bebeğe Mia adı verildi.

İşgal sırasında mucize Küçük Mia sığınakta dünyaya geldi...


ANNENİN DE BEBEĞİN DE DURUMU İYİ

Haberin Devamı

Bebeğin ve annesinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kiev Metrosu Başkan Yardımcısı Natalya Makagon tarafından yapılan açıklamada, "Bebek sığınak olarak kullanılan metrolarda değil başka bir sığınakta doğdu. Bu her koşulda aile için bir mutluluk anıdır" ifadeleri kullanıldı.

İşgal sırasında mucize Küçük Mia sığınakta dünyaya geldi...


İŞGAL SIRASINDA UMUT IŞIĞI

Küçük Mia, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sırasında doğan tek bebek değil. Bodrum kattaki doğumhanede bir erkek çocuğunun daha doğduğu belirtildi. Doğumlara yardım eden doktor yaptığı paylaşımda kasvetli zamanlarda gerçekleşen bu doğumların insanlara umut verdiğini söyledi.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!