İntihar ederken tanışıp, atladılar

Güncelleme Tarihi:

İntihar ederken tanışıp, atladılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bangkok'ta filmlere konu olabilecek bir intihar olayı yaşandı. Nation gazetesinin haberine göre intihar etmeden hemen önce tanışan bir genç kız ve bir genç adam, birlikte ölmeye karar verdiler ve elele tutuşarak bir binadan kendilerini aşağıya attılar.

Daha önce birbirlerini hiç görmemişlerdi. Ama birbirlerinden habersiz, tesadüfen aynı yerde intihar etmeye karar vermişlerdi. Nongnut Mafukon isimli genç kız 20 yaşındaydı. Bir yıl önce okuldan mezun olmuş, iş bulamadığı için kendi kendini yiyor, ailesine utanç kaynağı olduğunu düşünüyordu. Genç kız için tek çıkış noktası ölümdü. Ngamwongwan bölgesindeki kat otoparkından atlayarak canına kıyacaktı.

Binanın beşinci katına çıktığında bir köşede ağlayan bir delikanlı gördü. Genç kız ilk bakışta Narongrit Luechara adlı delikanlının da kendisi gibi hayata küsmüş bir genç olduğunu anladı. Tanıştılar. Delikanlı 21 yaşındaydı, paralı askerlik yapıyordu. Şimdiye kadar hiç kimseye anlatamadıkları sırlarını birbirlerine anlattılar, dertlerini paylaştılar. İkisi de daha gençliklerinin baharındaydı. Ama tüm yollar kapanmıştı, çıkış yolu gözükmüyordu. İkisi de annelerine birer veda notu yazdılar. Sonra karasevdalı iki sevgili gibi elele tutuşarak, binanın beşinci katından kendilerini boşluğa bıraktılar.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!