İngiltere'de hasta bakıcıya yamyamlık suçlaması

Güncelleme Tarihi:

İngilterede hasta bakıcıya yamyamlık suçlaması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2014 17:05

İngiltere'de 16 yaşından küçük bir kız çocuğuna cinsel tacize teşebbüs etmekten suçlu bulunan İngiliz hasta bakıcının duruşmasında sanığın çocuğu öldürüp yemeyi planladığı ifade edildi.

Haberin Devamı

İngilterede hasta bakıcıya yamyamlık suçlaması

İngiliz hasta bakıcı Dale Bolinger, internet sitelerinde kadınların kafasının kesilmesi, yamyamlık ve cinsel tatminle ilgili tartışmalara katılıyordu.

57 yaşındaki hasta bakıcı, 17 Eylül 2012 yılında Kent şehrinde 14 yaşındaki kız çocuğuyla buluşmadan önce de bir balta satın aldı.

Bolinger, 16 yaşın altındaki bir çocuğuyla buluşmaya ve tacize teşebbüsten suçlanıyor.

Canterbury kentinde görülen duruşmada, Bolinger'in kullandığı e-posta adresinin FBI tarafından izlendiği kaydedildi.

Savcı Martin Yale, jüriye Bolinger'in tecavüz, adam öldürmek ve yamyamlık hakkında internette yaptığı konuşmaları incelediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Mahkemedeki ifadelere göre, Bolinger'in internette konuştuğu kız kendisini, 'Almanya'da yaşayan 14 yaşında Eva adlı bir Meksikalı' olarak tanıttı.

İnternette sohbetleri sırasında Bolinger'in, genç kızla Ashford Uluslararası Havaalanı'nda buluşmayı ve ölümünün öncesinde nasıl cinsel ilişkiye gireceklerini görüştüğü ifade edildi.

Savcı Yale'nin ifadelerine göre, Bolinger genç kızı bir baltayla veya satırla öldüreceğini daha sonra da yiyeceğini söyledi.

Cep telefonunda fotoğraflar bulundu
Bolinger'in kıza, "Seninle sevişme ve seni yeme fikri çok tahrik edici. Beni çok cömert bir sevgili olarak bilirler, seni de sofram için hazırlamadan önce çok cömert davranırım" dediği kaydedildi.

Fakat internette 'Eva' adıyla bilinen ve kimliği hiçbir zaman tespit edilemeyen genç kız buluşmaya gelmedi ve Bolinger evine döndü.

İngiliz hasta bakıcı, Ashford tren istasyonuna 'kızın güvenliğinden endişe ettiği için' gittiğini söyledi.

Savcı Yale, Kent emniyetinin ele geçirdiği internet görüşmelerinde 'cinsel taciz, cinayet ve kadınların, farklı yaş gruplarındaki çocukların hatta bebeklerin nasıl yeneceğine dair açık rahatsız edici konuşmalar' bulunduğunu söyledi.

Başka kullanıcıların da dâhil olduğu sohbet sitelerinde Bolinger, 39 yaşındaki bir kadını ve beş yaşındaki bir çocuğu da yediğini iddia etti.

Haberin Devamı

Bolinger'in telefonunda ve bilgisayarında 'akşam yemeği, barbekü1, barbekü2, barbekü3' etiketli çocuk fotoğrafları bulundu.

Bolinger, ABD Federal Soruşturma Bürosu'nun Kent Emniyet Müdürlüğü'ne verdiği istihbaratlar yardımıyla Şubat ayında 16 yaş altı bir çocukla buluşmaya teşebbüsten ve tacizden 7 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.


İlgili haber:

'Yamyam polis' serbest bırakıldı

İngilterede hasta bakıcıya yamyamlık suçlaması

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!