İngiliz annenin evlat savaşı

Güncelleme Tarihi:

İngiliz annenin evlat savaşı
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2002 01:33

İngiliz anne, zengin Arap sevgilisinden olan oğlunu alamayınca çareyi kaçırmakta buldu ancak yakalandı.

34 yaşındaki Sarra Fotheringham, 1991'de Emirates Havayolları'nda hosteslik yaptığı sırada ilişki yaşadığı Birleşik Arap Emirlikleri'nin en zengin ailelerinden birinin oğlu olan Raşid el-Habtur'dan bir çocuk doğurdu. Tarık adı verilen çocuğu el-Habtur reddedince Sarra, İngiltere'de polislik yapan Neil Fotheringham'la evlendi. Neil, Tarık'a babalık etmeyi kabul ettiği gibi, Sarra'dan üç çocuk sahibi daha oldu.

Çaresiz kaldı

Ancak, Prens Charles'ın da yakın dostu olan el-Habtur, Tarık sekiz yaşına geldiğinde oğluna ilgi göstermeye başladı. Sarra da, Tarık'ın babasıyla görüşmesine izin verdi. Tarık'ı alıp BAE'ye götüren el-Habtur, oğlunu bir daha İngiltere'ye göndermedi. Annesi, velayeti eşinin üzerinde bulunan Tarık'ı geri almak için İngiliz mahkemelerine başvurdu. Bu arada Dubai'deki bir mahkeme ise velayeti babaya verdi. Sarra, bugün 10 yaşında olan oğluna kavuşmak için çareyi bir kaçırma planı yapmakta buldu.

Gemiye binemediler

Arap kadınları gibi çarşaf giyen ve yanına Arapça konuşan bir kadın arkadaşını alan Sarra, Dubai'deki okuluna giderek, güvenlik görevlilerine rağmen oğlunu alıp kaçırmayı başardı. Ancak, Irak'a giden bir gemiye binmeye hazırlanırlarken polis tarafından yakalandılar. Gözaltına alınan Sarra'nın akıbetinin ne olacağı bilinmiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!