Hollanda bile ’sapık parti’yi kaldıramadı

Güncelleme Tarihi:

Hollanda bile ’sapık parti’yi kaldıramadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2006 00:00

Hayırseverlik, Özgürlük ve Farklılık (NVD) adıyla parti kuracaklarını açıklayan Hollandalı pedofililer (sübyancılar) ülkeyi şoke etti. Fuhuş, uyuşturucu ve eşcinsel evlilikleri doğal karşılayan Hollanda’da halkın yüzde 82’si "durdurun bunları" diyor.

HOLLANDA’da, çocuklarda yasal cinsel ilişki yaşının düşürülmesini isteyen pedofililer (sübyancılık), "seslerini duyurmak" için siyasi parti kuruyorlar. Hayırseverlik, Özgürlük ve Farklılık (NVD) partisinin internet sitesindeki açıklamada, resmi başvurunun yarın yapılacağı bildirildi.

Parti, yasal cinsellik yaşının önce 12’ye indirilmesi, nihayetinde de yaş sınırının tamamen kaldırılması için mücadele edileceğini açıkladı.

HALK ŞOKE OLDU

Uyuşturucu, fuhuş ve eşcinsel evlilikleri konusunda liberal politikaların uygulandığı Hollanda, bu haberle şoke oldu. Yapılan bir kamuoyu yoklamasında, halkın yüzde 82’sinin hükümetin yeni partinin kuruluşunu durdurmak için bir şeyler yapmasını istediği ortaya çıktı. Pedofiliyle mücadele eylemcisi İreen van Engelen, "Sanki çocuklar için daha fazla hak talep ediyorlarmış gibi davranıyorlar. Fakat, çocukların cinsel ilişki yaşının 12’ye indirilmesi talebi sadece kendi işlerine geliyor" diye konuştu. Sağcı milletvekili Geert Wilders de, bu tür "hastalıklı fikirle" dolu bir partinin kurulup kurulamayacağı konusunda hükümetin soruşturma yapmasını istedi.

PARTİNİN PROGRAMI

Parti, çocuklara cinsellik eğitimi verilmesini ve cinsellik yaşının 16’dan 12’ye indirilmesini talep ediyor. Parti, 16 yaş ve üstündeki çocukların porno filmlerinde oynamasına izin verilmesini talep ediyor. Parti bunun yanı sıra, hayvanlarla cinsel ilişkiye izin verilmesini ancak hayvanların cinsel istismarının yasadışı sayılmasını istiyor. Pedofili partisi, herkesin halka açık yerlerde çıplak dolaşmasına izin verilmesini istediğini de bildirdi.

Sübyancılık nedir?

ANABRITANNICA’da bu madde şöyle yer alıyor: Sübyancılık olarak da bilinir. Yetişkinlerde, heyecan ve doyumun yalnızca çocuklarla yaşanması biçiminde görülen bir cinsel sapma. Hukuk açısından pedofili çok ağır bir suçtur.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!