Hayvanat bahçesi sahibinin zor anları: Dev piton yüzüne saldırdı!

Güncelleme Tarihi:

OluÅŸturulma Tarihi: Mart 27, 2021 16:58

Sosyal medyadan yayılan görüntüler herkesi dehşete düşürdü: Dev pitonun hayvanat bahçesi sahibinin yüzüne saldırdığı anlar kameralara yansıdı, izleyenler adeta küçük dilini yuttu!

Haberin Devamı

California'daki Sürüngen Hayvanat Bahçesi'nin sahibi Jay Brewer, çürüme riski taşıyan yumurtalarını koruyan dev bir piton tarafından neredeyse yüzünden ısırılıyordu.

ABD’nin California eyaletinde Sürüngen Hayvanat Bahçesi’nin sahibi, yumurtalarını koruyan dev piton yılanının aniden saldırısına uÄŸradı. Hayvanat bahçesi sahibinin hayat kurtaran refleks ise kameraya yansıdı.Â

Hayvanat bahçesi sahibinin zor anları: Dev piton yüzüne saldırdı
ABD’nin California eyaletinde hayvanat bahçesinin dev piton ile imtihanına ait görüntüler viral oldu. Sürüngen Hayvanat Bahçesi Sahibi Jay Brewer, yumurtalarını koruyan bir pitona ait bir kaç yumurtasını almaya kalktı. Yumurtaları korumak için alan Brewer elindeki çubuk yardımıyla dev pitonu itmeye çalıştığı sırada, yılanın saldırısına uğradı. 

Haberin Devamı

Pitonun saldırısından refleksi sayesinde son anda kurtulan Brewer, amacının sadece bir kaç yumurtayı güvenli bir yere taşımak istediğini söyledi. Brewer’ın pitonun saldırısından kurtulma anları ise sosyal medyada binlerce kez izlendi.

Jay Brewer'ın iki buçuk milyona yakın takipçisi, adamın paylaştığı görüntülerle tam anlamıyla dehşete kapıldı. Brewer'ın Instagram hesabında paylaştığı video, hayvanın dişlerini açığa çıkardığını ve doğrudan adamın gözlerine doğru çok hızlı bir şekilde fırladığını gösteriyor.

Jay hayvanın saldırısından kıl payı kaçtı ve ve şaşkınlıkla kameraya baktı. Dev pitonun saldırısından ne kadar kıl payı kurulduğunu ve ucuz atlattığını fark etti.

Hayvanat bahçesi sahibinin zor anları: Dev piton yüzüne saldırdı
Pitonlar her ne kadar zehirli olmasa da inanılmaz derecede güçlü olurlar ve avlarına ölümcül bir güçle saldırırlar. Birkaç insanı aynı anda öldürebilecek güce sahip piton yılanları avlarını zehirleyerek değil etrafına dolanıp sıkarak ve boğarak öldürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!