Hayat’ın kaldığı otele girdiler

Güncelleme Tarihi:

Hayat’ın kaldığı otele girdiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2015 15:23

İngiliz Sun gazetesi, Fransa’daki terör eylemlerinde biri polis 4 kişiyi öldüren Amedy Coulibaly’nin kendisi gibi radikal İslamcı olan sevgilisi Hayat Boumeddiene’in İstanbul’da kaldığı otel odasını görüntüledi.

Haberin Devamı

Coulibaly’nin gerçekleştirdiği terör eylemlerinde önemli rol oynadığına inanılan 26 yaşındaki Boumeddiene 2 Ocak’ta Madrid üzerinden İstanbul’a gelip 8 Ocak’ta da Suriye’ye geçmişti.

Sun gazetesi Fransa’nın en çok aranan kadını konumunda olan Boumeddiene’in İstanbul’daki Bade otelde 2 gece geçirdiğini ve bu süre boyunca kendisine verilen 102 numaralı odayı neredeyse hiç terk etmediğini yazdı.

ODASINDA EIFFEL FOTOĞRAFI VAR
Sun gazetesi Boumeddiene’in kaldığı otel odasındaki tek dekorun Fransa’nın sembolü olarak görülen Paris’teki Eiffel Kulesi’nin bir fotoğrafı olmasına da dikkat çekti.

Haberi hazırlayan muhabir Gary O’Shea, Bade Otel’in yöneticilerinin Boumeddiene’e Suriye’ye yaptığı yolculukta yardımcı olan IŞİD bağlantılı kişilerin otele gelip gelmediğini açıklamayı reddettiğini belirtti ancak terör şüphelisinin birlikte yolculuk ettiği 23 yaşındaki terör şüphelisi Mehdi Sabri Belhoucine’nin de aynı otelde kaldığını doğruladı.

Gazete otel yetkililerinin “Polis güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüleri aldı. Şu anda bir açıklama yapmamız mümkün değil” dediğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!