Güzel olduğum için cezalandırıldım

Güncelleme Tarihi:

Güzel olduğum için cezalandırıldım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2014 13:31

İngiltere’de Lichfield belediyesinin hesabına yanlışlıkla yatırdığı 52 bin sterlinin önemli bir kısmını tasarımcı kıyafetlere, çantalara ve ayakkabılara harcayan 23 yaşındaki Michaela Hutchings çıkartıldığı mahkemede suçlu bulundu. Genç kadının haksız yere kullandığı paranın tamamını Noel’e kadar Belediye’ye geri ödemesine karar verildi.

Haberin Devamı

Hutchings kararın açıklanmasının ardından İngiliz basınına yaptığı açıklamada, kendisine bu denli sert davranılmış olmasının tek nedeninin “Çok çekici bir kadın olması” olduğunu iddia etti.

Metro gazetesine konuşan Hutchings, “Eğer bu kadar güzel olmasaydım ve ‘çok az para kazanıyorum, zor durumdaydım o yüzden parayı harcadım’ deseydim sadece bir uyarı alır ve borcumu haftada 5 sterlinlik taksitlerde öderdim” dedi.

Güzel olduğum için cezalandırıldım

Hutchings’in hesabındaki parayı fark ettikten sonra çılgınca alışveriş yapamaya başladığı ve Londra’daki Selfridges mağazasına giderek Gucci ve Louis Vuitton’dan çantalar ve kemerler, Christian Dior’dan da güneş gözlükleri satın aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Güzel olduğum için cezalandırıldım

Genç kadın mahkemede erkek arkadaşının da belediyenin parasını kullanarak binlerce sterlinlik alışveriş yaptığını belirtti.

Sun gazetesine konuşan Hutchings parayı geri ödemek için elinden geleni yapacağını ancak geri ödeme koşullarının gevşetilmesi için mahkemeye başvuruda bulunmayı da planladığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!