Gamze’nin kaderini çizen telefon

Güncelleme Tarihi:

Gamze’nin kaderini çizen telefon
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2005 02:03

Dil öğrenmek için gittiği Londra’da, metroda patlayan bomba sonucu hayatını kaybeden Gamze Günoral’ın (25) kaderini o sabah aldığı bir telefon çizmiş. Günoral, o sabah okula gitmemeye karar verdiği için daldığı derin uykudan bir yakınının erken saatte kendisini araması üzerine uyanmış ve ‘nasılsa uyandım’ diyerek okula gitmeye karar vermiş.

Günoral’ın Marmara Üniversitesi İktisat ve İşletme Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu’ndan mezun olmasının ardından Ağustos 2003’de stajyer olarak işe başladığı ve çalışkanlığı sayesinde kadrolu olmayı başardığı GİSAD Dış Ticaret Şirketi’ndeki çalışma arkadaşları çok üzgün. Anlattıklarına göre, Gamze gelen telefonla kaderine koşmuş.

İngiltere’de yüksek lisans yapmak için para biriktiren Günoral Londra’daki Zara mağazasında part-time çalışıyordu ve Ekim’de ziyaret için Türkiye’ye gelmek istiyordu.

Finansman Departmanı’nda çalışan Günoral’ın müdürü Farhad S. İnanlou, ‘2 sene kendisiyle çalıştık. Çok başarılı çalışkandı. Hálá onun üzerinde çalıştığı dosyalar ve notlar masamızın üzerinde, onlar üzerinden çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Zaten hep ileriye gitmek isteyen bir insan olduğu için yetersiz bulduğu İngilizcesini geliştirmek için Londra’ya gitmişti’ diye konuştu.

ERDOĞAN’DAN TAZİYE

Başbakan Tayyip Erdoğan, başsağlığı mesajında ‘İnsanlığa faydalı olabilmek amacıyla eğitim için bulunduğu Londra’da kör terörün kurbanı olan evladımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!