Galaktik Federasyonu engelledi... İnsanoğlu hazır değil

Güncelleme Tarihi:

Galaktik Federasyonu engelledi... İnsanoğlu hazır değil
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2020 07:00

İsrail’in eski uzay güvenlik şefi Prof. Haim Eshed, uzaylıların var olduğunu ve Amerikalıların uzaylılarla işbirliği yaptığını iddia etti. Eshed, uzaylıların varlığını Trump’ın açıklamak istediğini ancak ‘Galaktik Federasyonu’ndaki uzaylıların onu durdurduğunu savundu.

Haberin Devamı

Yaklaşık 30 yıl İsrail’in uzay güvenlik programına başkanlık eden Prof. Haim Eshed, Mars gezegeninde Amerikalı ve uzaylı temsilcilerin bulunduğu “gizli bir yeraltı üssü” olduğunu da iddia etti. ABD ile uzaylılar arasında “evrenin dokusunu” araştırma üzerine bir anlaşma yapıldığını öne süren 87 yaşındaki Eshed, ABD Başkanı Donald Trump’ın uzaylıların varlığını açıklamak istediğini ancak “Galaktik Federasyonu”ndaki uzaylıların onu durdurduğunu savundu.

Galaktik Federasyonu engelledi... İnsanoğlu hazır değil

Haim Eshed’e göre Galaktik Federasyonu, “insanlığın bu sırrı öğrenmek için uzay ve uzay gemilerinin ne olduğunu anlayacağı bir aşamaya gelmesi gerektiğini” söyleyerek Trump’ın bu açıklamasını engelledi. İsrail’in de uzaylılarla temasa geçtiğini öne süren Eshed, federasyonun “kitlesel histeriyi engellemek için varlıklarının açıklanmasını istemediğini” de ekledi. İsrail’de yayımlanan The Jerusalem Post’ta yer alan habere göre, akademik ortamdaki değişiklik üzerine bunu şimdi açıklamayı seçtiğini söyleyen Eshed, “Bugün söylediklerimi beş yıl önce açıklamış olsaydım, hastaneye kaldırılırdım. Kaybedecek hiçbir şeyim yok. Derecelerimi ve ödüllerimi aldım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!