Fazla kilolu ama model oldu

Güncelleme Tarihi:

Fazla kilolu ama model oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2009 00:10

Podyumlarda boy gösteren modellerden çok farklı ama kilolarına rağmen model oldu.

Haberin Devamı

21 yaşındaki Cambridge Üniversitesi öğrencisi Emmalina Thompsell, kendini "fazla kilolu" olarak tarif ediyor. Ama 65 kilosuna rağmen o, model avcılarının son gözdesi.

Londra'da bir alışveriş merkezinde alışveriş yaparken, bir model avcısı tarafından keşfedilen Emmalina Thompsell, modellik şirketinin ısrarı üzerine çekimlere katıldı.

Fotoğraflarından oluşturulan kataloğu, daha sonra güzellik yarışmasına gönderildi ve Emmalina Thompsell, adaylardan biri oldu.

Fazla kiloları yüzünden yarışmadan dereceyle çıkacağını hiç düşünmeyen Emmalina Thompsell, Güney İngiltere güzeli seçildi.

Şimdi ise en iddialı model adaylarından. Birkaç derginin moda sayfalarında çıkan fotoğrafları şimdiden büyük beğeni kazandı.

"Sıfır beden" modellerin dünyasında fazla kilolarını sorun etmeyen Emmalina Thompsell, "Bu işi özellikle yapmak istiyorum. Çünkü birçok genç kız ve hatta çocuk yaştakiler bile sıfır beden olmak için uğraşıyor ve bazıları da anoreksik oluyor. Oysa bu dünyada kilolu insanların da olduğunu görmeleri gerekiyor" diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!