Evini açtı kocasını kaptırdı

Güncelleme Tarihi:

Evini açtı kocasını kaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2022 07:00

3 çocuk annesi kadın evine Ukraynalı mülteci Sofia’yı aldı. 10 gün sonra kocası “Ben Sofia’ya âşık oldum” diyerek evi terk etti.

Haberin Devamı

Olay İngiltere’nin kuzeyindeki Bradford şehrinde yaşandı. Lorna Garnett (27), mayıs ayının başında evini, savaştan kaçan Ukraynalı Sofia Karkadim’e (22) açtı. 10 gün sonra Tony Garnett (29) 3 çocuğunun annesine, mülteci misafire âşık olduğunu ve hayatının kalanını onunla geçirmek istediğini söyleyince 10 yıllık evlilik son buldu.

İngiliz Sun gazetesine konuşan Lorna Garnett, Sofia’yı suçlayarak, “Çaresizce eve ihtiyacı olan birine bunu sağlamanın doğru olduğunu düşündüm. O ise neden olduğu yıkım umurunda bile değil. Hayatım 10 gün içinde tepetaklak oldu” dedi. Güvenlik görevlisi olarak çalışan Tony Garnett, “Asla böyle bir niyetim yoktu, planlı bir şey değildi. İşler böyle geliştiği ve evliliğimiz bittiği için üzgünüm. Bu Lorna’nın hatası değildi, o yanlış bir şey yapmadı” diye konuştu. İngiltere’de hükümet, vatandaşları evlerinde Ukraynalı mültecileri barındırmaya teşvik ediyor, bunun için ev sahiplerine ödeme yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!