Estetikçilerin çamur savaşı

Güncelleme Tarihi:

Estetikçilerin çamur savaşı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 1997 00:00

Haberin Devamı

HOLLYWOOD'daki hokka burunlarla diri göğüslerin yaratıcısı olan üç büyük estetikçi aşırı rekabet ve kıskançlık yüzünden birbirine girdi. Elizabeth Taylor'dan Michael Jackson'a kadar neşter değdirmedik yıldız bırakmayan plastik cerrahinin üç ünlü ismi, birbirlerini baştan savma iş yapmak, uyuşturucu kullanmak ve hatta narkoz altındaki ünlü müşterilerine sarkıntılık etmekle suçluyorlar.

Steven Hoefflin, James Hurvitz ile Wallace Goodstein arasında patlak veren bu savaşın öyküsü 90'lı yılların başına kadar uzanıyor. O günlerde ‘Dr.Hollywood’ adıyla anılan ve Michael Jackson'un güzellik uzmanı olan Steven Hoefflin, Los Angeles'teki özel kliniğinde aşırı taleple başedemediği için Hurvitz ve Goodstein'ı da işe alıyor. Ancak kliniğe sonradan gelen Hurvitz, Michael Jackson'la yakın dostluk kurunca Hoefflin kıskançlık krizine kapılıyor ve Hurvitz'in işine son veriyor.

Bunun üzerine Hurvitz4 milyon dolarlık (726 milyar) tazminat davası açıyor. Hoefflin'in avukatları Hurvitz'in son derece başarısız bir cerrah olduğu için işten atıldığını öne sürüyor. Hurvitz cephesi ise, Hoefflin'in 1995 yılında klinikte çalışan dört hemşire tarafından cinsel taciz suçlamasıyla dava edildiğini kanıtlayan belgeleri mahkemeye sunuyor. Washington Post'a göre Hoefflin ameliyat masasındaki hastalarını da cinsel yönden taciz ediyor. Örneğin adı verilmeyen bir erkek oyuncuya burun ameliyatı yaparken, cinsel organını açıp ‘Bakın hiç kullanılmamış, pırıl pırıl bir organ’ diye alay ediyor. Başka bir ünlü hastasına da aynı şeyi yapıp ‘Bahse girerim, nasıl kullanılacağını bile bilmiyordur’ diyor. Bu arada diğer meslektaş Goodstein konuşmaya başlıyor ve yağ vakumlama alanında geliştirdiği ucuz bir alternatif yöntemin Hoefflin tarafından gizlendiğini öne sürüyor. Hoefflin ise Tabipler Odası'na başvurarak Goodstein'ın paranoyak olduğunu ve uyuşturucu kullandığını iddia ediyor. Goodstein, Hoefflin'i Michael Jackson'ın suratında bir felaket yaratmakla suçluyor, ‘Çocuğun suratına karaktersiz bir ifade verdi’ diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!