En büyük destekçisinden Trump'a: Gitmelisin

Güncelleme Tarihi:

En büyük destekçisinden Trumpa: Gitmelisin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2019 10:54

ABD’nin bilinen en eski Trump destekçisi muhafazakâr yorumcularından olan ve “Trump’a güveniyoruz” isimli kitabın yazarı Ann Coulter, beklenmedik bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Trump'ın büyük destekçisi olan Ann Coulter, Trump'ın politikalarının beklentileri karşılamadığını söyledi.

Coulter Twitter hesabı üzerinden Trump'a cevap verdi. 

ABD Başkanı'nın Twitter hesabından Çocuk Göçmenlere İstisnai Muamele (DACA) katılımcılarından bazılarını 'zorlu' ve 'sertleşmiş suçlular" olarak nitelendirmesi bardağı taşıran son damla oldu.

Twitter kullanıcılarından da oldukça büyük tepki gören Trump'ın tweetini alıntılayan Coulter, "Tamam öyle. Pes ediyorum. Onlar kalabilir. Sen gitmelisin." dedi.

Amerika Başkanı Donald Trump geçtiğimiz yıl, yaklaşık 800 bin göçmenin sınır dışı edilmesini engelleyen ve DACA olarak bilinen programın "muhtemelen öldüğünü" söylemişti.

Haberin Devamı

ABD Başkanı Donald Trump, ülkedeki yüz binlerce yasa dışı göçmenin ABD'de kalmasını sağlayan DACA programıyla ilgili yeni bir uzlaşmaya da sıcak bakmadığını belirtmişti.

Çocukken anne babaları tarafından Amerika’ya getirilen yaklaşık 800 bin göçmeni koruyan programın geleceği ülkede en önemli gündem maddelerinden biri.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!