Duvarına işediği villa Putin'in çıkınca gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi:

Duvarına işediği villa Putinin çıkınca gözaltına alındı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2014 11:15

Hollanda merkezli Corendon Havayolları'nın Türk asıllı sahibi Atılay Uslu, Olimpiyatlarının yapıldığı Soçi'de gözaltına alındı. Hollanda'da yayınlanan Telegraaf gazetesinin haberine göre Uslu'nun gözaltı macerası çok ilginç...

Haberin Devamı

Atılay Uslu'nun sahibi olduğu Corendon Havayolları şirketi, Hollanda milli takımının da sponsorluğunu üstlenmiş durumda. Uslu da, bu nedenle takımla birlikte olimpiyatların yapıldığı Soçi'ye gitti.

Soçi'de, takımın kazandığı madalyalar için pazar akşamı kutlama yapıldı. Kutlamalara katılan Uslu, kutlama sonrasında tuvalet ihtiyacını Olimpiyat Köyü'ne yakın bir bölgedeki bir villanın duvarında giderdi. Ancak villa, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in çıktı.

GÖZALTINA ALINDI
İhtiyacını giderdikten hemen sonra, bir grup asker tarafından gözaltına alınan Uslu, yaşadıklarını Telegraaf gazetesine şöyle anlattı:
"Etrafım birden bire ortaya çıkan beş ya da daha fazla komando tarafından sarıldı. Beni alıp, barakalarına götürdüler. Bana, 'Sibirya'ya tek yönlü bilet kazandın' gibi cümleler sarfettiler. Ardından da, 'Villanın bahçe duvarlarındaki kameraları görmedin mi' diye sordular. Villanın Putin'in evi olduğunu anlattılar."

Haberin Devamı

"3 BİN EURO İLE GİRDİM AMA..."
Askerlerin kendisini yaklaşık bir saat gözaltında tutup, sorguladıktan sonra salıverdiklerini anlatan Uslu, ancak bu arada "cebindeki paranın üçte bir oranında azaldığını" da söyledi. Uslu, "Barakaya girerken cebimde 3 bin Euro para vardı. Çıkarken ise, 2 bin euro kalmıştı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!