Diana'nın öpüşme fotoğrafı 25 milyar

Güncelleme Tarihi:

Diananın öpüşme fotoğrafı 25 milyar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 1997 00:00

Haberin Devamı

Prenses Diana ile yeni sevgilisi, ünlü Harrods mağazalarının sahibi Muhammed Al Fayed'in playboy oğlu Dodi Fayed ile öpüşürken gösteren fotoğraflar 100 bin sterline (25 milyar lira) Fransız Paris Match dergisine satıldı.

Mario Brena adındaki İtalyan bir paparazzinin çektiği fotoğrafların fırtına kopartacağını iddia eden İngiliz basını, Prenses Diana'nın ‘Dodi'ye aşığım' yolundaki sözlerini manşetten verdi.

İngiltere'nin en çok satan gazetesi The Sun, Prenses Diana'nın mayınlara karşı kampanyasını sürdürmek için Bosna'ya hareket etmeden önce sevgilisi Dodi'nin Londra'daki dairesinde romantik bir yemek yediğini duyurdu. Kokteyl elbisesi giyen Prenses Diana'nın Park Lane'e bakan lüks dairede 41 yaşındaki yeni sevgilisiyle başbaşa kaldığı öğrenildi. İngiltere'nin ikinci büyük gazetesi The Mirror ise, Dodi'yi evinde ziyaret eden Prenses Diana'nın aşkının duyulmasından dolayı rahatladığını arkadaşlarına söylediğini ileri sürdü.

‘Benim de yeni bir hayata başlamamın zamanı geldi' diyen Diana, Harrods'un mirasçısı Dodi ile evlenirse İngiltere Kraliçesi'nden daha zengin olacak. İngiliz Kraliyet Ailesi nakit para sıkıntısı çekerken, milyarlarla oynayan Harrods'un sahibinin oğlunun Prenses Diana'ya muhteşem bir hayat yaşatacağı öne sürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!