Derin dekolte krizi şimdi Azerbaycan’da

Güncelleme Tarihi:

Derin dekolte krizi şimdi Azerbaycan’da
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2014 01:09

Türkiye’de bir süre önce Gözde Kansu'nun dekoltesi yüzünden işinden olduğu iddialarının bir benzeri Azerbaycan’da yaşandı.

İŞTE O DEKOLTE

Haberin Devamı

Azerbaycan’ın İTV kanalında 'Siluet' programını sunan Leyla Aslanova'nın göğüs dekoltesi, kanaldan kovulmasına neden oldu.

İTV televizyon kanalı Basın Sözcüsü Teymur Abdullayev, Aslanova’nın işine son verilme nedeninin derin dekolte olduğunu duyurdu. Sözcü böyle bir kararın alınmasına gerekçe olarak ise son günlerde sosyal paylaşım sitelerinde Leyla Aslanova eleştirilerinin çığ gibi artması sonucu kanalın imajına zarar vermesini gösterdi.

Leyla Aslanova’nın derin dekolte yüzünden işini kaybetmesinin ardından Azerbaycan'da yeni bir tartışma başladı. Yine İnternet sitelerinde Azerbaycan televizyonlarında derin dekolteli sunucu ve spiker sayısının bolluğuna işaret edilerek, “Neden ilk kovulan Aslanova oldu” sorusu sorulmaya başlandı. Sayısız yorumlar arasında “Önü açık derin dekolte kimi kadınları daha güzel, kimilerini ise daha çirkin yapar. Anlaşılan Aslanova ikinci kategoriye girmiş. Devletin tepesinde estetik konusunu iyi bilen hanımlar ekrandaki manzarayı görünce herhalde kanal yönetimini aramış” satırları da yer aldı.

Haberin Devamı

Derin dekolte krizi şimdi Azerbaycan’da

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!