Clinton’ın şanssız günü

Güncelleme Tarihi:

Clinton’ın şanssız günü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

Florida'daki afet, Beyaz Saray'da son aylarını yaşayan Clinton'ın hayatını felce uğrattı. Başkan'ın limuzini bozuldu, uçağı kalkmadı, otelinde kablolu yayın kesildi.

1-Limuzini bozuldu

Demokrat Partili bir Kongre üyesinin seçim kampanyası için Florida'ya giden ABD Başkanı Bill Clinton tropik yağmur ve sel yüzünden Miami'de mahsur kaldı. Başkanın önce limuzini çalışmadı. Bunun üzerine Clinton'ı koruyan Gizli Servis ajanları, başka araçtan kabloyla limuzininin aküsünü şarj etmeye çalıştılar.

2- Uçağı kalkamadı

Fazla bekletilemeyen başkana başka bir limuzun bulundu. Yedek limuzinle yola çıkan başkan, 750 bin dolarlık bağış toplama yemeğine katılmak için havaalanına gitti. Ancak bu sefer de pisti su bastığı için Air Force One uçağına kalkış izni verilemedi. Clinton, oteline döndü ve konuşması telekonferans sistemiyle yayınlandı.

3- Kablo TV kesildi

Clinton, otelde başkan adayları Al Gore ve George W.Bush'un TV tartışmasını izlemeye hazırlandı. Ama bu kez de kablolu yayın gitti. Otelde çalışan bir TV bulamayınca başkan Hillary Clinton'ın Miami'de yaşayan bir dostunun evine gitti. Clinton, tartışmanın bir bölümünü limuzinde radyodan, geri kalanını da gittiği evdeki TV'den izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!