Cinnet mi cinayet mi?

Güncelleme Tarihi:

Cinnet mi cinayet mi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2016 22:24

Fransa’da yaşayan Türk ailenin bütün fertleri yaşadıkları evde ölü bulundu. İlk başta cinayet akla gelse de bulunan veriler babanın eşi ve çocuklarını katlettikten sonra intihar etmiş olma ihtimalini güçlendiriyor.

Haberin Devamı

FRANSA’nın doğusunda küçük ve sakin bir kasaba olan Folschviller bir Türk ailenin dramıyla şokta. Pazartesi günü yapılan ihbarla Auguste Rodin Sokağı 1 numaradaki eve gelen Fransız polisi ikisi çocuk olmak üzere dört kişinin cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemelerden çıkan ilk sonuçlar eşiyle sorunlar yaşayan ve yaklaşık üç aydır ayrı yaşadığı öğrenilen baba Gökhan Daşdemir’in (36), eşi Kübra’yı (25) yatak odasında elektrik kablosuyla boğarak öldürdüğüne işaret ediyor. Daşdemir’in yan odada bulunan çocukları 7 yaşındaki Kadir ve 3 yaşındaki Esile’yi de boğarak öldürdüğü, sonrasında da bileklerini bıçakla keserek intihar ettiği edinilen ilk bilgiler arasında. Ölüm nedenlerine ilişkin kesin açıklamanın Strasbourg’da gerçekleştirilecek otopsi sonrasında yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Daşdemir’in ayrı yaşamaya başladığından bu yana Woippy’de oturduğu ve bir sıva şirketinde çalıştığı da edinilen bilgiler arasında. Çocuklarını görmek için düzenli olarak Folschviller’ye gelen Daşdemir’in, pazar günü de çocuklarıyla buluşup bir fast food’ta öğle yemeği yediği belirlendi.

‘ÖLDÜRECEĞİM’ DEMİŞ

Haziran sonunda çiftin ciddi bir tartışma yaşadığı ve Kübra Daşdemir’in polis çağırdığı belirtilirken Sarreguemines Savcısı Jean Luc Jaeg, medyaya verdiği bilgide, Gökhan Daşdemir’in iki yakınına karısını öldürme niyetinde olduğunu açıkladığını ancak yakınları tarafından ciddiye alınmadığını söyledi. Daşdemir’in aracı olay yerine birkaç yüz metre uzaklıkta bulundu. Polis, soruşturma kapsamında güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!