Cesetsiz cinayete 120 yıl hapis

Güncelleme Tarihi:

Cesetsiz cinayete 120 yıl hapis
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2000 00:00

Haberin Devamı

TEK başına yaşayan New Yorklu milyoner bir dulu öldürmekle suçlanan ana-oğul, ortada ceset bulunmamasına rağmen, 120 yıl hapis cezasına çarptırıldılar.

Mahkeme savcısı, aslen Las Vegaslı olan 65 yaşındaki Sante Kimes ile 25 yaşındaki oğlu Kenneth Kimes'i, 82 yaşındaki Irene Silverman'ı öldürmekle suçladı. Savcı, ana-oğul Kimes'lerin, Silverman'ı, 7 milyon dolarını çalmak için öldürdüklerini ve cesedi yok ettiklerini savundu.

Kimes'ler 5 Temmuz 1998 tarihinde tutuklanmışlar ancak, o tarihten bu yana Irene Silverman'ın cesedini bulmak amacıyla yapılan tüm araştırmalar boşa çıkmıştı.

Savcı John Carter, yaşlı dulu oğul Kenneth Kimes'in, annesinin talimatıyla boğduğunu söyledi. Savcı, ana-oğulun daha sonra kadının cesedini bir torbaya koyarak arabalarının bagajına yerleştirdiklerini ve sadece kendilerinin bildiği bir yere attıklarını savundu.

Sante Kimes ise mahkemede, kendisi ve oğlunun suçsuz olduğunu sürekli savundu. Kimes, ‘Ortada herhangi bir suç yok. Bayan Silverman’ın nerede olduğunu kimse bilmiyor' diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!