Carla bebek istiyor

Güncelleme Tarihi:

Carla bebek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2008 00:00

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin üçüncü eşi olan Carla Bruni, yeni albümünün tanıtımı çerçevesinde verdiği bir röportajda yeniden anne olmak istediğini söyledi.

Fransız VSD Dergisi’ne konuşan Carla Bruni, "Hamile değilim ve üzüntü duyuyorum. Hamile kalır mıyım? Bu konuda bir şey söylemem çok zor. Sonuçta 40 yaşında hamile kalmak zor, artık 25 değilim" dedi. Bruni, France-Inter Radyosu’na yaptığı açıklamada ise Sarkozy ile evlendiği için şarkıcılık kariyerine ara vermeyi düşünmediğini söyledi. Bruni, "kadınların, eşlerinin görevi ne kadar önemli olursa olsun, işlerini bırakmama haklarının olmasını" savundu.

Carla Bruni’nin cuma günü satışa çıkarılacak folk ve blues türü müzik karışımı albümünün geliri yardım kuruluşlarına gidecek. Bruni’nin, "Comme si de rien n’etait" (Hiçbir şey olmamış gibi) isimli albümü, dünden itibaren "www.carlabruni.com" adresinden dinlenebiliyor. Bruni, şarkılarının bir kısmını Sarkozy öncesinde, bir kısmını ise tanıştıktan sonra yazdığını söyledi.

Bruni’nin Sarkozy’ye hitap ettiği sanılan "Sen benim uyuşturucumsun", "Bana aitsin" gibi parçaları ülkede tartışma yaratmıştı. First lady, "İnsanlar, başkan ile evli olduğum için albümü dinlemek istemezse anlarım. Eğer başkan ile evli olduğum için dinlerlerse, mutlu olurum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!