Çapkın Fayed nişanlı çıktı

Güncelleme Tarihi:

Çapkın Fayed nişanlı çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 1997 00:00

Haberin Devamı

Prenses Diana'nın son sevgilisi Dodi El Fayed çok hızlı çapkın çıktı. Ünlü Harrods mağazalarının sahibi 41 yaşındaki Mısırlı işadamının Amerikalı manken Kelly Fisher'le nişanlı olduğu ve her iki kadınla aynı anda ilişkisini sürdürdüğü anlaşıldı.

Dün Los Angeles'te bir basın toplantısı düzenleyen Fisher, Fayed'in Akdeniz'de Diana ile aşk hayatı yaşarken, yakınlardaki bir diğer teknede de kendisiyle birlikte olduğunu söyledi. Fayed'in aynı anda hem kendisi, hem de Diana ile birlikte olduğunu gazetelerde çıkan fotoğraflardan öğrenen Amerikalı manken gözyaşları içinde ‘eski' nişanlısını mahkemeye verdiğini açıkladı. 31 yaşındaki Amerikalı manken ‘‘Gazetelerdeki fotoğrafları görünce yıkıldım. Fayed'e güvenmiş ve inanmıştım. İhanete uğradım'' dedi.

KANITI YÜZÜK

Siyah pantolon ve gömlekle gazetecilerin karşısına çıkan Fisher, 12 elmas taşlı safir nişan yüzüğünü kanıt olarak gösterdi. Fisher'in avukatı Gloria Allred ise, Fayed hakkında Santa Monica Yüksek Mahkemesi'nde bir milyon dolarlık tazminat davası açtıklarını bildirdi.

Bu arada İngiliz gazeteleri Fayed'e ateş püskürüyorlar. The Sun, Mirror, Evening Standard gibi bulvar gazetelerinin yanı sıra ciddi The Times gazetesi de dünkü birinci sayfasında verdiği haberde Mısırlı işadamını topa tuttu ve mahzun Prenses'i bir kez daha hayal kırılığına uğratmakla suçladı. Gazeteler, Fayed'i, Diana'nın duygularıyla oynayarak müslüman yapmaya çalışmakla da eleştirdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!