Bush, domino etkisiyle duygulanacak

Güncelleme Tarihi:

Bush, domino etkisiyle duygulanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2001 00:00

Haberin Devamı

George W. Bush 20 Ocak'ta başkanlık yemini ettikten sonra aileden kaynaklanacak domino etkisi ile duygulanacağını söyledi. Bush, ‘‘Tören gününü düşünmemeye çalışıyorum’’ dedi. Kendisinden çok babası eski Başkan George Bush'tan kaygı duyduğunu kaydeden Bush şöyle konuştu:

‘‘Yemin ettikten sonra arkama döndüğümde babamı duygulanmış göreceğim. Tabii ki domino etkisi yapacak. En büyük kabuslardan biri bu. Bir döneceğim, babam, annem ve bizim bütün aile orada. Ve kaskatı donup kalacağım.’’

ABD'nin 43. Başkanı Bush, göreve başladığında ne yapacağını çok iyi bildiğini, gündeminin de hazır olduğunu söyledi. George W. Bush, ‘‘Kendimle barışık haldeyim, rahatım’’ dedi. Bush, öncelikler listesinde, vergilerde indirim, eğitim reformu, sosyal sigorta ve sağlık hizmetleri alanlarında yeni adımlar ve savunmanın güçlendirilmesi bulunduğunu kaydetti. Bush, siyasi sermayesini iyi kullanmayı öğrendiğini de ifade etti.

CLINTON BİR USTA

Bush, Clinton için, ‘‘Kongre ile iş yapma ve uzlaşma oyununda bir usta ve mükemmel bir iletişimciydi’’ dedi. Bush, babasının kişisel ve uluslararası diplomaside, Jimmy Carter'ın da topluma değerler kazandırmakta iyi olduklarını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!