Bir gecede 10 milyon dolar

Güncelleme Tarihi:

Bir gecede 10 milyon dolar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2008 16:13

Bir gecede bu kadar para toplamak hiç kolay değil. Ama yer Cannes olunca işler değişiyor.

Haberin Devamı

Cannes'da hayır gecesi

Fransa'nın Cannes kenti yakınlarındaki Mougins'de AİDS araştırmaları için düzenlenen gecede, 10 milyon dolar yardım toplandı. Cannes film festivali için ülkeye gelen birçok yıldızın katıldığı ve amfAR yardım derneği tarafından düzenlenen gecenin sunuculuğunu, güzelliğinden bir şey kaybetmeyen 50 yaşındaki oyuncu Sharon Stone yaptı.

Madonna gitarını, Sharon Stone Porsche arabasını verdi

Geceye katılan diğer ünlüler arasında 49 yaşındaki şarkıcı Madonna da, bağışlara gitarlardan birinin satışından elde edilen gelirle katkıda bulundu. Stone ise bağış gecesinde Porche 911 model spor aracını müzayedeye sunarak yardımda kendi payına düşen görevi yerine getirdi. Gecede müzayede sunulan parçalar arasında elmas taşlı Christian Dior marka cep telefonu 192 bin dolara alıcı buldu.

Avrupa'nın en büyük yardım gecelerinden biri olan 15. "Sinema AİDS'e Karşı" adlı galaya aralarında Cannes film festivali jüri üyeleri, oyuncular Natalie Portman ve Jeanne Balibar gibi tanınmış isimler yer aldı.

Sahneye yakın masalarda oturmak 15 bin dolar

Haberin Devamı

Efsenavi oyuncu Elizabth Taylor tarafından kurulan Amerikan AİDS Araştırmaları Vakfı amfAR'ın gecesinde ayrıca, şarkıcılar P. Diddy ve Mary J. Blige, aktrisler Elizabeth Hurley, Michelle Yeoh, Diane Kruger and Milla Jovovitch, aktörler Dennis Hopper ve Christian Slater de boy gösterdi.

Mougins'deki yardım gecesinde katılanlar, 4 bin dolarla sahneye daha yakın olan masalar için 15 bin dolar ödedi.
Stone'un geçen yıl da sunuculuğunu yaptığı yardım gecesinde 7 milyon dolar gelir elde edilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!