Bin Ladin'e ikiz torun geliyor

Güncelleme Tarihi:

Bin Ladine ikiz torun geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2010 10:04

El Kaide terör örgütü lideri Usame bin Ladin’in oğlu Ömer Bin Ladin, İngiliz bir taşıyıcı anneden ikiz çocuk sahibi olacak.

Haberin Devamı

ÖMER-ZEYNA BİN LADİN ÇİFTİ / FOTO GALERİ

BİN LADİN'E İKİZ TORUN / FOTO GALERİ

İngiliz Daily Mail gazetesi,  taşıyıcı anne Louise Pollard’tan bebek sahibi olmaya hazırlanan 54 yaşındaki Zeyna ile Ömer Bin Ladin (28) çiftinin ikiz çocuk sahibi olacaklarını bildirdi.   
 
Hamileliğinin 8’inci haftasında Manchester’daki özel bir kliniğe giderek ultrason yaptıran 24 yaşındaki taşıyıcı annenin, burada ikiz çocuk dünyaya getireceğini öğrendiği belirtildi.
 
Pollard, klinikte görevli radyoloğun ultrason cihazını karnına koyar koymaz ikiz bebek anlamına gelen iki kese belirdiğini söyledi.
 
Pollard, “Bebekleri ilk gördüğümde, “Aman Tanrım, ikiz bebekler” diye bağırdığımı hatırlıyorum. O sırada Zeyna Bin Ladin de yanımdaydı ve gözyaşlarına boğuldu” dedi.
 
KIZ OLURSA İSMİNİ “ELIZABETH” KOYACAKLARDI
 
Ömer bin Ladin ve eşi Zeyna bin Ladin, bebeğin kız olması durumunda adını İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth’ten esinlenerek “Elizabeth”, erkek çocuk sahibi olursa da “Braveheart” (Cesur Yürek) filminde Mel Gibson’ın canlandırdığı, İskoç şövalye William Wallace’ın ismini koymaya karar vermişlerdi. Çiftin bu durumda iki isme de ihtiyacı olacağı ifade ediliyor.
 
İNGİLİZ JANE, ARAP ZEYNA OLDU
 
İngili,z vatandaiı Jane Felix Browne, Usame bin Ladin’in oğlu Ömer bin Ladin’le evlendikten sonra ilk iş olarak adını değiştirdi ve ‘Zeyna’ adını aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!