Berlusconi elinden ameliyat oldu

Güncelleme Tarihi:

Berlusconi elinden ameliyat oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2010 18:26

İTALYA Başbakanı Silvio Berlusconi elinden ameliyat oldu. Özel doktoru, Berlusconi’nin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Berlusconi, sol elinde karpal tünel sendromu teşhisiyle Milano yakınlarındaki Humanitas di Rozzano Enstitüsü El Cerrahisi Bölümü’nde ameliyata alındı. El Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Alberto Lazzerini, ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği 15 dakika süren operasyonun son derece başarılı geçtiğini belirtti.

Prof. Dr. Alberto Lazzerini, karpal tünel sendromuna bağlı fleksör tenosinovitin üçüncü ve beşinci parmak tendonlarını etkillediğini belirterek, “Sinir dejenerasyonunu önlemek için cerrahi operasyon gerçekleştirildi. 15 dakia sürdü ve çok başarılı geçti. Şimdi bir kaç günlük rehabilitasyon ve istirahat gerekli” dedi.

Silvio Berlusconi’nin özel doktoru Alberto Zangrillo ise Berlusconi’nin sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Başbakan Pazar gününe kadar biraz dinlenerek, rehabilitasyon yaptıracak” diye konuştu. Berlusconi ameliyattan birkaç saat sonra hastaneden ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!