BBG'yi canlı yayınla yoksa...

Güncelleme Tarihi:

BBGyi canlı yayınla yoksa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2009 12:07

Televizyon kanalı BBG'yi canlı yayınlamaktan vazgeçince korkunç bir tehdide maruz kaldı.

Haberin Devamı

İngiliz televizyon kanalı “Channel 4” dün bir tehditle sarsıldı. Biri Bizi Gözetliyor’un İngiliz versiyonunu yayınlayan kanala e-postayla gelen tehdidde BBG evinden yapılan yayının yeniden canlı yayına dönüştürülmemesi halinde kanalın genel yöneticisi Andy Duncan’ın kızlarının öldürüleceği belirtiliyordu.

E-posta ile gönderilen tehdit yazısında “Canlı yayına geri dönülsün yoksa kızını öldürürüm” yazıyordu. Andy Duncan’ın iki kızı olması tehdidin gerçek olabileceği ve tehdit mektubu gönderen kişinin, genel yönetmenin aileni tanıyabileceği endişesi doğurdu. Tehdit mektubu tüm kanal yönetimini korkuturken yapılan bir açıklamada “Böyle bir yazı göndermek korkunç bir şey. Umarız e-posta gönderen kişi kızlarla ilgili sadece kötü bir espri yapmıştır" denildi.

Haberin Devamı

Programı bütçe sıkıntısından dolayı canlı yayınlamaktan vazgeçen televizyon kanalına bir çok şikâyet mektubu geliyor. Ancak ilk defa ölüm tehdidi içeren bir e-posta atıldı. Televizyon yönetimi olayı polise bildirdi. İngiliz polisi şimdi tehdit mektubu gönderen kişinin peşindi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!