Banderas'a binlerce dolarlık doğumgünü hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Banderasa binlerce dolarlık doğumgünü hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2000 00:00



Dünya'nın en ünlü çiftlerin biri oln Antonio Banderas ile Melani Griffit birbirlerinin doğum gününü kutlamak için binlerce dolar harcadılar. Ünlü sinama yıldızı Melanie Griffith, bu hafta 40 yaşına basan yakışıklı kocası Antonio Banderas'a yaşgünü armağanı olarak yepyeni bir Harley Davidson motosiklet hediye etti.
Haberin Devamı

Son Model full aksesuar olan motosikleti, seksi yıldızın bizzat kullanarak Marbella'daki evlerinin kapısına kadar getirdiği belirtlidi. Karısının yaptığı sürprizden çok hoşlanan Antonio Banderas'ın motosikleti uzun süre hayran hayran seyrettiği ifade edildi.

Çifte yakın kaynaklar Banderas'ın ise, kendisinden bir gün sonra 43 yaşına basan karısına bir çift elmas küpe hediye ettiğini bildirdiler. Çiftin yaşgünlerini, Banderas'ın doğum yeri olan Ispanya'nın Malaga kentindeki fuara katılarak kutladıkları da verilen haberler arasında.

Bu arada, beyaz perdenin seksi yıldızı Angelina Jolie, Banderas'la aralarında "aşk olduğuna" dair dedikoduları kesin bir dille yalanladı. Çift "Dancing in the Dark" adlı filmde başrolleri paylaşmışlardı.

"Hepsi yalan, kıskançlık ve kötü niyet" diye konuşan Jolie, "filmde bazı seksi sahneler vardı, ama herşey orada bitti" dedi. Angelina Jolie, "Antonio, Melanie'ye son derece aşık. Bense kocam için çıldırıyorum" şeklinde konuştu. Angelina Jolie, Billy Bob Thornton ile evli.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!