Ayrı ayrı toprağa verildiler

Güncelleme Tarihi:

Ayrı ayrı toprağa verildiler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2017 12:39

Bad Wildbad’ta geçtiğimiz Çarşamba günü annesi tarafından boğularak öldürülen 5 yaşındaki Sibel S., daha sonra tedavi gördüğü hastane intihar eden Balıkesirli Ayşe E. (41) ayrı ayrı toprağa verildi. Alman vatandaşı ile evli olan Ayşe E.nin iki oğlu ve bir kızı vardı.

Haberin Devamı

İlk önce Sibel S. nin cenazesi kilisede düzenlenen törenin ardından Wildbad kasabasındaki Orman mezarlığında toprağa verildi. Anne Ayşe E. nin cenazesi de DİTİB Fatih camii din görevlisi Ahmet Karakuran’ın katılımıyla Pforzheim şehir mezarlığında bulunan Müslüman mezarlığında sevenleri ve gözyaşları arasında toprağa verildi. Ayşe E.’nin dostları ve arkadaşları acı haberi alan yakınları, “Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın, bu acıya dayanmak çok zor. Allah sabır versin” diye dua etti.  

Olay nasıl olmuştu
Almanya’nın Baden Württemberg eyaletinin Karlsruhe kenti yakınlarında 10 bin nüfuslu Bad Wildbad kasabasında, geçtiğimiz Çarşamba günü 41 yaşındaki üç çocuk annesi, 5 yaşındaki kızını öldürdükten sonra polise teslim oldu. Tübingen Savcılığı, gözaltına alınan Türk annenin ifadesinin alındığını, cinayet hakkında çok yönlü soruşturmanın devam ettiğini duyurmuştu. Cinayet kurbanı kızın iki ağabeyinin evde olduğu ancak kardeşlerin işlenen cinayetten haberleri olmadığı öğrenildi. Babanın ise cinayetin işlendiği gün evde bulunmadığı açıklandı. Polis beş yaşındaki kıza yapılan otopsi sonucunda çocuğun boğularak öldürüldüğünü, Türk annenin psikolojik rahatsızlığı olduğunu ve tedavisi için bir kliniğe yatırıldığını söylemişti. Ayşe E. Biberach hastanesinde Pazartesi sabah odasında kendini asmış halde bulunmuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!