Asil kanlıların seks hayatı giderek şeffaflaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Asil kanlıların seks hayatı giderek şeffaflaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2009 21:27

Mavi kanlı denen asillerin, mega zenginlerin evlilik hikayesi bu. Yaşam kesitlerinden bir tutamı çekip al Yeşilçam, Cine Citta, Bollywood, Hollywood'a film yapacak malzeme çıkar. Sosyete haberlerinde avizelerle parıltı yarışına girecek takılar donanmış kadınları, puro tüttüren smokinli erkekleri görsem süper zenginlerin özel hayatlarının arka yüzünde olup bitenlerden bildiklerim zihnimde çağrışım yapar.

Haberin Devamı

Geçenlerde United Technologies (UT) patronu George David'in boşanma davası gazete sayfalarına taşındığını gördüğümde ''Şenlik başlıyor.'' demiştim. Karı-kocayı tanıyan bir arkadaşım '' Hırslı bir çift bunlar. Kazanmak için tüm kirli çamaşırları ortaya dökecekler. Sosyete giderek şeffaflaşıyor.'' dedi.

George David 66, eşi İsveç'li Kontes Marie Douglas-David 36 yaşında. Kontes 300 yıllık geçmişi olan asil kanlı bir aileden geliyor.Baden Grand Dükü Ludwig'in soyundan.  İsveç'te yaşamı şatolarda geçmiş, milyoner babası Kont Philip İsveç'in en büyük arazi sahiplerinden, Volvo arabalarının başlıca hissedarı. Ama 1987 de borsanın çöktüğü ''Kara Pazartesi'' sonunda iflas ediyor. Sahtekarlık, vergi kaçakçılığı yaptığı tesbit edilince mahkum oluyor. Kontes Marie New York'a geliyor, Wall Street'te Lazar Frerre firmasında 35 bin dolar aylıkla işe başlıyor.

Haberin Devamı

Marie alımlı, manken vücutlu bir sarışın, yatırımcı George Brokaw ile nişanlanıyor. Büyükbabası Standard Oil ortağı olan Brokaw İsveç'li kontese 30 bin dolarlık elmas nişan yüzüğü veriyor. Ama hayatını birleştireceği kıza gelen ateşli bir aşk mesajını okuyunca evlenmekten vazgeçiyor. Mesajı gönderen mültümilyoner sanayici George David. Kontes iki George'dan daha zengin olanı seçiyor. 2002'de evlendiklerinde 190 bin dolarlık nikah yüzüğü veriyor UT'nin sahibi. Marie ültra lüks hayat sürmeye başlıyor. Düzineye yakın Birkin çantalarının tanesi 26 bin dolar. Sanayici kocası  haftada 200 bin dolar harcamasına izin veriyor.

İsveç'li kontes aşırı seks düşkünü. Sürekli sert sekse zorluyor kocasını. Adamın sevişmeye niyeti yok, kavgalarla evlilik çatırdamaya başlıyor. UT patronu eş kez boşanma davası açıyor ama her seferinde barışıyorlar. Şüpheye düşen sanayicinin sekse doymayan eşinin peşine taktığı detektifler Kontes'in İsveçli bir eskrimci ile seviştiğini tesbit ediyorlar.
George David cin gibi işadamı. Kontes'e imzalattığı evlilik sözleşmesinde boşanma halinde büyük kısmı UT hissesi olmak üzere 36 milyon dolar vereceğini bildirmiş. George'un Manhattan'da 48 milyon dolarlık köşe dairesi, Connecticut'ta geniş emlakı, sayfiyede malikanesi ve 329 milyon dolarlık serveti var. Ama tüm tapular kendi üstünde. Öyle ki 190 bin dolarlık nikah yüzüğü ile Stockholm'da aldığı apartmanın sahipliğini paylaşmamış.

Haberin Devamı

Kontes mahkemede 36 milyon dolarla geçinemeyeceğini söyleyip 100 milyon dolar istiyor. Eski nişanlısı Brokaw '' Yalancını teki o, bir keresinde beni makasla kovaladı evde.'' diyor. Duruşmalarda UT patronu Kontes'in kendisini nasıl sevişmeye zorladığını anlatırken karısının avukatının ayrıntılı seks sorularına da cevap veriyor.

New York sosyetesi George David ile Kontes Marie'nin kavga-döğüş evliliklerini, ateşli aşk hayatlarını dedikodu sayfalarında izlerken şeffaflık modasına Gloria Vanderbilt'te katıldı. 80'ini aşkın Gloria'nın büyükbabası Amerika'nın demiryolları kralı diye bilinen Cornelius Vanderbilt. Tanınmış TV muhabir ve sunucusu Anderson Cooper'ın annesi olan Gloria'nın yazdığı bir kitap geçen hafta yayımlandı.  Böylesine porno tasvirlerle donanmış bir kitabı gördüğümü hatırlamıyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!