Altı aydır kızının babasını arıyor

Güncelleme Tarihi:

Altı aydır kızının babasını arıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2008 00:00

Alman Nicola V., Türkiye’de tatilde tanıştığı ve 20 aylık kızı Aleysa’nın babası olan Türk genci Metin Aşık’ı arıyor. Altı aydır çocuğunun babasından haber alamadıklarını söyleyen Nicola V, kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor

ALMANYA’da Gladbeck kentine yaşayan Nicola V., Türkiye’de tatilde tanıştığı ve 20 aylık kızı Aleysa’nın babası olan Metin Aşık’ı arıyor. Altı aydır çocuğunun babasından haber alamadıklarını söyleyen Nicola V., kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

Üç yıl önce ailesi ile birlikte Antalya’ya tatile gittiğinde Metin Aşık ile tanıştığını belirten Nicola V. yaşadığı aşk öyküsünü şöyle anlattı: "Metin, tatil yaptığımız otelde çalışıyordu. Birbirimizden çok etkilendik. Tam anlamı ile birbirimize áşık olduk. Tatil bittikten sonra birbirimizden hiç kopmadık. Tatilden kısa süre sonra Türkiye’ye tekrar gittim. Metin beni memleketi Denizli’ye götürerek ailesi ile tanıştırdı. Bu sırada kızımız Aleysa’ya hamile kaldım. Metin ile evlenecektik. Fakat bu evlilik bir türlü gerçekleşmedi.

Ben Türkiye’ye giderek zaman zaman Metin’in yanında kaldım. 20 ay önce çocuğumuz dünyaya geldi. En son olarak, çocuğum iki aylıkken Metin’i ziyarete gittik. Çocuğumu Metin’siz büyütmek istemiyordum. O da bizlerden ayrı yaşamak istemiyordu. Hatta Metin hasretimize dayanamadığını defalarca dile getirdi. Son olarak, Metin’in Almanya’ya getirmek için işlemlere başladım. Bu sırada cep telefonumu kaybettim.

Böylece Metin’in telefon numaraları da kayboldu. Kısa bir süre kopukluk yaşadık. Metin bize ulaşamayınca paniklemiş ve işten ayrılarak bir yolunu bulup Hollanda’ya gitmiş. Ne yazık ki, benim Almanya’daki adresim de kendisinde mevcut değil. Ailesi de Metin’e ulaşamıyor. Kendisini çok merak ediyoruz. Metin’i tanıyanların bize yardım etmesini bekliyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!