Baltalı saldırgan tren garında 7 kiÅŸiyi yaraladı.. Kaçmaya çalışırken..

Güncelleme Tarihi:

Baltalı saldırgan tren garında 7 kişiyi yaraladı.. Kaçmaya çalışırken..
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 10, 2017 07:38

Düsseldorf'taki ana tren garında bir kişinin baltayla saldırması sonucu 3'ü ağır 7 kişi yaralandı. Kaçmaya çalışırken üst geçitten atladıktan sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan eski Yugoslavya kökenli saldırganın psikolojik sorunları olduğu açıklandı

Haberin Devamı

Almanya’nın Düsseldorf kentinde tren garında meydana gelen baltalı saldırıya ilişkin yaralı sayısının 7 olduğu ve 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polisin açıklamasına göre saldırıyı gerçekleştiren kişinin ise eski Yugoslavya kökenli 36 yaşında psikolojik problemleri olan birisi olduğu bildirildi. Öte yandan Düsseldorf’taki trafik kısıtlaması ise kaldırıldı.

Alman Haber Ajansı'nın (DPA) eyalet polis sözcüsüne dayandırdığı haberde, Düsseldorf ana tren garında bir kişinin baltayla saldırması sonucunda çok sayıda kişinin yaralandığı ifade edildi.

Düsseldorf polisinden yapılan açıklamada, bir kiÅŸinin tren garında rastgele balta ile insanlara saldırdığı belirtildi.               Olayda 3'ü ağır 7 kiÅŸinin yaralandığı bilgisi verilen açıklamada, saldırganın kaçmaya çalışırken gar yakınında bulunan üst geçitten atladığı aktarıldı. Açıklamada, saldırganın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı, olayda kullandığı baltanın da ele geçirildiÄŸi kaydedildi.              Â

Baltalı saldırgan tren garında 7 kişiyi yaraladı.. Kaçmaya çalışırken..

Haberin Devamı

Gözaltına alınan yaralı saldırganın Wuppertal kentinde ikamet eden 36 yaşındaki eski Yugoslavya kökenli bir kişi olduğu duyurulan açıklamada, "Zanlının psikolojik sorunları var." ifadesi kullanıldı.               

Alman Haber Ajansının (DPA) eyalet polis sözcüsüne dayandırdığı haberde ise polisin geniş güvenlik önlemi aldığı tren garındaki yolcuların tahliye edildiği bilgisi paylaşıldı.               

Federal Polis'in resmi Twitter sayfasından yapılan açıklamada da garın geçici olarak kapatıldığı ve tren seferlerinin durdurulduğu ifade edildi. Düsseldorf polisi, soruşturmanın sürdüğünü, ana tren garının ise yeniden trafiğe açıldığını aktardı.      

Baltalı saldırgan tren garında 7 kişiyi yaraladı.. Kaçmaya çalışırken..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!