Ali Ercan yeni başkan

Güncelleme Tarihi:

Ali Ercan yeni başkan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 10:39

CHP Hessen, Rheinland Pfalz ve Saarland Birliği’nin üçüncü genel kurulu, Frankfurt’ta Nordwestzentrum Saalbau salonunda yapıldı.

Haberin Devamı

Teşkilatın Kurucu Başkanı Prof. Dr. Seyhan Hasırcı’nın yeniden aday olmadığı genel kurulda, Ali Ercan ile Malik Gürses yarıştı.

Gürses’e 19 oy çıkarken, 179 oy alan Ali Ercan, CHP Hessen, Rheinland Pfalz ve Saarland Birliği’nin yeni başkanı oldu.

Yönetim kuruluna Vahap Aslan, Gülfidan Arslan, Haydar Akkoyun, Hayri Çiçekdağı, Ayşe Eroğlu, Kemal Akbayır, Çakır Ali Fırat ve Emine Demir seçildi.

Aziz Yüzer, Dr. Seyhan Hasırcı ve Bülent Aynal disiplin kurulunu, Ali Korkmaz, Sevim Karadağ, Muharrem Aydemir denetleme kurulunu oluşturdu.

Ali Ercan yeni başkan


İki yıl içerisinde üç eyaletin büyük kentlerinde CHP büroları açacaklarını belirten Ercan, “Yeni şeyler söyleyen ve yeni projeler üreten bir anlayışla çalışacağız. Frankfurt’ta bir CHP merkezi kurarak burasını her alanda etkinlik gösteren sosyal bir çekim alanına ve sosyal demokrasi okuluna dönüştüreceğiz. Başkaları tarafından yönetilen değil, içinde bulunduğu toplumda söz sahibi olan, toplumu yönlendiren ve yöneten gençler yetiştireceğiz. Avrupa’da siyaset yapan gençlerimize destek olarak onların daha iyi konumlara gelmesi için çalışacağız” dedi. 

BAKMADAN GEÇME!