6 yıldır çocuğunun babasını arıyor

Güncelleme Tarihi:

6 yıldır çocuğunun babasını arıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 19:14

Bir otelde tanıştığı adamla o gece birlikte olan ve hamile kalan kadın, 6 yıldır çocuğunun babasını bulmak için uğraşıyor.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Halle kentine 7 yıl önce tatil için gelen bir kadın, kaldığı otelin lobisinde bir erkekle tanıştı. Kadın, biraz sohbet ettikten sonra karşı tarafın birlikte olma teklifini kabul etti. Tatil bitti, evine döndü. Ancak bir süre sonra hamile olduğunu anladı. 2011 yılının mart ayında da bir erkek çocuğu oldu.

Bunun üzerine hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığı çocuğunun babasını bulmak için otele gitti. Otel yönetimine birlikte olduğu kişinin adının Michael olduğunu, otelin ikinci katında kaldığını ve elinde başka bir bilginin olmadığını söyledi. Ancak otel yönetimi ‘kişisel bilgilerin korunması’ yasasını gerekçe göstererek, kadına bilgi vermedi.

Kadın ise bu kez oteller zincirinin merkezinin bulunduğu Münih’te dava açtı. Münih Mahkemesi de o gece otelde Michael adında dört kişinin kaldığını ve adamın gerçek adının Michael olmayabileceğini, bilinse bile kişinin bilgisinin verilemeyeceğini, çünkü evli olması durumunda aile birliğinin bozulabileceği ihtimalini gerekçe göstererek davayı reddetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!