2 yılda 162 adamla yattı

Güncelleme Tarihi:

2 yılda 162 adamla yattı
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 30, 2007 10:11

İngiltere 46 yaşındaki iki çocuk annesi Suzanne Portnoy’un erotik hatıralarıyla çalkalanıyor. Portnoy'un 162 adamya yattığını itiraf ettiği Kasap, Fırıncı, Şamdancı adlı kitabı daha piyasaya çıktığı ilk gün satış rekorları kırdı.

Haberin Devamı

Suzanne Portnoy, kitabında, uzun süre seks hayatı olmayan, çocuklu ve orta sınıf bir ev kadınıyken nasıl ihtiraslarının peşinden koşan dul bir kadına dönüştüğünü, 44 yaşında boşanıp artık canının istediği gibi serbest bir hayat yaşamaya karar verdiğini anlatıyor. 

Suzarne Portnoy,  inÅŸaat işçisinden resepsiyoniste, tiyatrocudan iÅŸadamına kadar birçok meslek grubundan toplam 162 sevgilisi olduÄŸunu, grup sekslere katıldığını kitabında detaylarıyla açıklıyor.Â

Portnoy, Daily Mail gazetesine verdiği uzun ropörtajda, bu yaşadıklarından pişmanlık duymadığını ve bu kitabın günah çıkarma anlamına gelmediğini açıkladı. Şu anda hayatını filme çekmek isteyen bir yapımcıyla beraber olan Portnoy, kitabında ayrıca erkekleri çok iyi tanıdığını söylüyor ve erkek türlerini açıklıyor.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!