Dünya Kurumsal Golf Turnuvası Türkiye Ulusal Finali sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Dünya Kurumsal Golf Turnuvası Türkiye Ulusal Finali sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2016 16:22

Dünya Kurumsal Golf Turnuvası Türkiye Ulusal Finali sona erdi

Haberin Devamı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)- ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen OPET World Corporate Golf Challenge- Dünya Kurumsal Golf Turnuvası Türkiye Ulusal Finali, sona erdi.
Dünyadaki 40'ın üzerinde ülkeden gelecek finalist şirketlerin katılımıyla 21- 26 Haziran tarihlerinde Portekiz'in Cascais kentinde düzenlenecek Dünya Kurumsal Golf Turnuvası'nın Türkiye Ulusal Finali, Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde yapıldı. Dün National Golf Kulübü'nde başlayan turnuva bugün Regnum Carya Golf Kulübü'ndeki oyunlarla sona erdi. Ulusal ve uluslararası ölçekte 26 şirketin 30 takım ve 60 oyuncuyla mücadele ettiği turnuvanın şampiyonu OPET Yönetim Kurulu Başkanı ve Regnum Carya Golf & SPA Otel'in sahibi Fikret Öztürk ve Çinli işadamı Ali Gong'un da oynadığı Bony Socks takımı oldu. Otokar'ın iki ayrı takımı ise turnuvanın ikinci ve üçüncüsü oldu.
Turnuvada dereceye girenlere ödülleri, Fikret Öztürk'ün eşi Nurten Öztürk tarafından verildi. Takımı şampiyon olan Fikret Öztürk, turnuvaya katılan tüm oyunculara teşekkür ederken, "Portekiz'de Türkiye'yi en şekilde temsil edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!